Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Verkocht.

€ 219.000 Verkocht!
Voeg toe aan favorieten
3833

Op zoek naar een appartementen voor de verhuur?

Of toch liever een mooi object om zelf te bewonen? Of beide?

Dit object kan wellicht aan al deze wensen voldoen. Het gaat om twee appartementen van respectievelijk 40m² en 50m², beide met adembenemend uitzicht over een deel van de westkust van het eiland en natuurlijk de oceaan. Het is gelegen in Fuente Toro, gemeente Tijarafe, een zone die bekend staat om zijn aangename klimaat en daarom dus ook erg in trek bij een breed publiek. Het object ligt op een hoogte van ca. 630m en op ca. 20 minuten rijden van Los Llanos de Aridane. Voor de eerste levensbehoeften kan men terecht in Tijjarafe dat op ca. 5 min rijden ligt.

Het object bestaat uit een kavel van ca. 5.500m² met daarop de twee genoemde appartementen.

De appartementen zijn als zodanig te gebruiken of exploiteren maar er bestaat ook de mogelijkheid om de twee appartementen intern samen te voegen en zo een grote woning van ca. 90m² te verkrijgen.

De toegang tot het object verkijgt men via een gezamelijk toegangspad voor voertuigen dat direct langs de kavel loopt. De ingang is voorzien van een groot hek voor de nodige privacy en op het terrein is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Naast de twee appartementen zijn er nog een gerestaureerde grot, een barbecue met bijbehorende toiletvoorzieningen en verschilende agrarisch te verbouwen terrassen met avocadobomen en andere vruchtenbomen reeds aanwezig.

Het eerste appartment (40m²) stamt uit 1900 en is gerestaureerd, heeft een met hout bekleed canarisch pannendak en een groot overdekt terras (25m²) met een fabelachtig uitzicht op de oceaan van waar men de dagelijkse zonsondergang prachtig kan gadeslaan. Binnen beschikt dit huisje over een woon/slaapkamer, een keuken en een badkamer, alles in authentieke stijl gerestaureerd.

Het tweede appartement (50m²) stamt uit 1997 en ook hier vindt men een overdekt terras (20m²) met uitzicht op de oceaan. Binnen treft men een woonkamer met open keuken aan, een badkamer en een slaapkamer. Dit appartement heeft een grote tuin met barcecuevoorzieningen.

Zoals eerder al vermeld bestaat de mogelijkheid tot het samenvoegen van de twee appartementen zodat één ruimere woning ontstaat voor eigen bewoning. Moeite van het vermelden waard is de toeristische verhuurvergunning die beide appartementen bezitten, een aspect dat het legaal toeristisch verhuren direct mogelijk maakt zonder dat men zelf de daarvoor benodigde vergunning aan dient te vragen (met alle bijbehorende kosten van dien).

Geïnteresseerd? Neem contact op want misschien is dit multifunctionele object wel iets voor u.

Woning ID: 5611
Prijs: € 219.000 Verkocht!
Bebouwde oppervlakte: 90 m2
Oppervlakte perceel: 5.500 m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
verwarming
oceaanzicht
omheind terrein
irrigatie systeem
opslagruimte
waterrechten (zie informatie)
internet
gastenaccommodatie
Canarisch houten dak
toeristische verhuurvergunning

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Tijarafe

€ 250.000 Verkocht
VERKOCHT! La Punta – Woonhuis met ruwbouwobject, ook voor verhuurmogelijkheden. Zoals vele klanten bent u misschien [more]
VERKOCHT! La Punta – Woonhuis met ruwbouwobject, ook voor verhuurmogelijkheden. Zoals vele klanten bent u misschien [more]
21 80 m2full info
rligter

Casa Jumero

€ 180.000
La Punta – Woonhuizen met grond voor investeringsmogelijkheden. Object voor toeristische investering in combinatie [more]
La Punta – Woonhuizen met grond voor investeringsmogelijkheden. Object voor toeristische investering in combinatie [more]
170 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000