Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Celta

€ 269.000 vraagprijs
Voeg toe aan favorieten
2447

In het hogere deel van een residentiele buurt, bekend als Celta, ligt deze prachtige bungalow met prachtige vergezichten. Een ideale plek waar rust, zon en centrale ligging perfect samenkomen.

De bungalow beslaat ca. 112m² en ligt op een kavel van 428m². Rondom het huis ligt een prachtige siertuin met velerlei planten en paadjes. Het huis stamt uit 1999 en beschikt over een ruime woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. De gehele woning is voorzien van marmeren verwarmingsplaten voor de koudere avonden. De kavel is in zijn geheel omheind en toegankelijk via grote afsluitbare deuren op de oprit. Het huis is in prima staat en behoeft dan ook geen renovatie om direct gebruikt te worden.

De bungalow ligt op ca. 500m hoogte, met een ideaal klimaat en op slechts 5 minuten rijden van Los Llanos, de grootste stad aan de westkant met alle noodzakelijke winkels en vertier.

Het huis is gebouwd met degelijke materialen en voorzien van onderhoudsarme aluminium kozijnen. Wat ons opvalt is de aanwezigheid van veel licht in het huis. De meubels zijn inbegrepen bij de verkoop. De woning beschikt verder over satelliet tv en ook internet is geen enkel probleem. Er bestaan een mogelijkheid dit huis ook te verhuren.

Een modern object, zeer centraal gelegen en toch ideaal om tot rust te komen. De beperkte oppervlakte van de tuin en de aanwezigheid van een irrigatie-systeem vergt deze tuin geen groene vingers. Neem contact op voor meer informatie en/of bezichtiging.

Woning ID: 7485
Prijs: € 269.000 vraagprijs
Bebouwde oppervlakte: 112 m2
Oppervlakte perceel: 430 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
verwarming
oceaanzicht
omheind terrein
irrigatie systeem
opslagruimte
internet
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Gámez

€ 279.999
Een object voor mensen die op zoek zijn naar een centrisch gelegen object, met de mogelijkheid om verschillende ver [more]
Een object voor mensen die op zoek zijn naar een centrisch gelegen object, met de mogelijkheid om verschillende ver [more]
260 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000