Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Buenavista

€ 300.000
Voeg toe aan favorieten
279
Casa Buena Vista La Palma

BUENAVISTA– CHALET MET DRIE MOGELIJKE WOONEENHEDEN.

Een multifunctioneel object, met vele mogelijkheden met het oog op de exploitatie. Verschillende woonverdiepingen, een garage of werkplaats, een appartement voor de toeristische verhuur, het is allemaal mogelijk.

Het gaat om een ruim huis van drie verdiepingen, waarbij alle verdiepingen onafhankelijk van elkaar te betreden zijn. Separate bewoning is dus prima mogelijk. Het huis ligt vlak onder de weg Santa Cruz- Los Llanos, maar door de aanzienlijke afstand is daar niet veel van te merken.

Het object bestaat uit een kavel van ca. 1.600m² met daarop het beschreven gebouw, met een totale oppervlakte van maar liefst 350m². Op de begane grond treft men de oorspronkelijke woning aan met drie slaapkamers, een badkamer en een keuken. Deze etage verdient wel enig restauratiewerk maar is prima geschikt te maken voor elk willekeurig gebruik (wonen, stalling, kantoor, atelier, etc.). Op de eerste verdieping vinden we de grote woning, van ca. 150m², met drie slaapkamers, een keuken, een badkamer en een inpandig balkon op het zuiden. De bovenste verdieping is een woning van ca. 100m², met vijf slaapkamers, 1 badkamer en een keuken. Deze bovenste verdieping is voorzien van een riant open terras van waar men een prachtig uitzicht heeft over de vallei en de oceaan.

Het huis is gebouwd in de tachtiger jaren en is door de jaren heen uitgebreid en verbouwd. Zoals eerder vermeld is een deel van het gebouw nog toe aan enig restauratiewerk maar daardoor kan een toekomstige eigenaar een eigen identiteit aan het geheel geven.

Neem contact op voor meer details of een bezichtiging.

Vraagprijs: 300.000 € + 3%

Woning ID: 13284
Prijs: € 300.000
Bebouwde oppervlakte: 350 m2
Oppervlakte perceel: 1.600 m2
Slaapkamers: 11
Badkamers: 4
oceaanzicht
omheind terrein
irrigatie systeem
opslagruimte
internet
gastenaccommodatie

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Estrella

€ 330.000
Casa Estrella ligt in de buurt “La Cuesta”, aan de randen van de kraterrand La Concepción. Verder bevinden zich ook [more]
Casa Estrella ligt in de buurt “La Cuesta”, aan de randen van de kraterrand La Concepción. Verder bevinden zich ook [more]
32 165 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000