Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Chincheta

€ 179.000
Voeg toe aan favorieten
1619

Aan de oostzijde van het eiland, net iets ten noordoosten van het dorp Villa de Mazo, ligt deze prachtige woning, op een hoogte van ca. 300m. De ligging verzekerd prachtige vergezichten op de oceaan, Tenerife en La Gomera.

Het object bestaat uit een kavel van ca. 500m² met daarop een nieuw woonhuis van ca. 118m². Het huis is aan het begin van deze eeuw herbouwd en de bouw is door de huidige eigenaar een jaar geleden voltooid, met inbegrip van nieuwe inbouwkeuken en elektronische voorzieningen.

Via een gezamenlijke privéweg komt men bij het eigendom. Voor het huis is een ruime parkeerplaats voor twee a drie auto´s aanwezig. Verder is er afgezien van het huis ca. 200m² grondoppervlak, die naar wens ingedeeld kan worden voor de aanleg van een groetentuin of het planten van vruchtbomen. Het woonhuis beschikt over een eetkeuken, een ruime woonkamer en drie slaapkamersdie al naar gelang de wens of noodzaak voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden (kantoor, hobby, etc.). Eén van de slaapkamers heeft een aansluitende badkamer terwijl er voor de andere slaapkamers nog een aparte badkamer aanwezig is. De woning is gebouwd met hoogwaardige materialen, zo is bijvoorbeeld niet bespaard op de kozijnen van pvc met dubbel glas.

De tuin is grotendeels niet in gebruik op dit moment maar is prima in te richten als leefruimte of als groentetuin. Voor de bewateringis er ook een ondergrondse watertank aanwezig.

Neem voor verdere details of een vrijblijvend bezoek contact met ons op.

 

Vraagprijs: 179.000 € + 3%

 

Woning ID: 12108
Prijs: € 179.000
Bebouwde oppervlakte: 118 m2
Oppervlakte perceel: 500 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
oceaanzicht
Canarisch houten dak
  • € 0 tot € 2.000.000