Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Cuchilla

€ 149.000 gereserveerd
Voeg toe aan favorieten
1308
Casa Cuchilla La Palma

GERESERVEERD

Investeringsobject met mogelijk om te wonen en/of vakantiehuizen erbij te bouwen.

(Toeristische ontwikkeling pas mogelijk na de goedkeuring van de bestemmingsplannen van de gemeente Los Llanos, neem contact op voor meer informatie)

Op een hoogte van 320 meter in een zeer aangenaam klimaat gebied is dit een erg interessante investering. Temeer omdat het vrij ligt van andere huizen in een zeer rustig gebied. Net boven Puerto Naos, langs een geasfalteerd weggetje dat doodlopend en nagenoeg ongebruikt is.

Het perceel is 5300m² groot en is reeds genivelleerd en voorbereid voor eventuele agrarisch gebruik, op deze hoogte is bijna alles mogelijk, avocado, mango, ananas of andere ideeën. Maar uiteraard kunt u er ook een prachtige tuin van maken, de combinatie van de vruchtbare lavagrond, water en een milde temperatuur zal dit succesvol maken.

Er is een aansluiting aan het agrarisch water dat twee keer per week voor enkele tijd gebruikt kan worden. Dit recht is bij de prijs inbegrepen.

Het huis meet 60m² stamt origineel uit de jaren ´50 maar heeft een geheel nieuw dak. De rest is opengelaten voor eigen wensen, een aansluiting op het elektriciteitsnet is er nog niet maar dit kan ook goed met zonne- of windenergie.

Verder is er een zogenaamde “aljibe” van 12m² dat vroeger als wateropslag werd gebruikt.

De afwatering is eveneens traditioneel met een zogenaamde “pozo negro”, deze is wel gerenoveerd geworden. De verdere renovatie moet wel traditioneel gebeuren, uitbreiding is alleen mogelijk een serre of veranda.

Aangrenzend ligt er een terrein van ongeveer 12.000m2 dat ook toeristisch bebouwd mag worden, een meerprijs van 75.000 euro.

Woning ID: 14306
Prijs: € 149.000 gereserveerd
Bebouwde oppervlakte: 60 m2
Oppervlakte perceel: 5.300 m2
oceaanzicht
irrigatie systeem
waterrechten (zie informatie)
internet
dubbele beglazing
Canarisch houten dak
  • € 0 tot € 2.000.000