Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa El Castillo

€ 260.000
Voeg toe aan favorieten
1065

Groot huis met twee verdiepingen in een prachtige omgeving.

Casa El Castillo is gelegen in de prachtige natuur in het noorden van het eiland. In een puur landschap, ver weg van het lawaai van de beschaving, en een uitzicht op de ondergaande zon boven de Atlantische Oceaan, een ware ervaring.

Het huis heeft twee verdiepingen en is samen als één huis te gebruiken of als twee aparte woonruimtes.

Op de begane grond komt u binnen in de ruime woonkamer met een romantische houtkachel voor de wat koelere winteravonden. Verbonden met deze ruimte ligt de slaapkamer. Aan de voorkant is er een groot terras met een schitterend uitzicht op de ongerepte natuur. Via dit overdekte terras bereikt u de keuken en een onlangs gerenoveerde badkamer.

De 2e verdieping bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers, een ruim balkon en een kleine badkamer. Deze verdieping is te bereiken via een overdekte trap waarna u uitkomt op het ruime balkon met grote panorama-vensters.

Het huis is te bereiken via een smalle maar goed geasfalteerde weg en er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar. Zeer weinig verkeer gedurende de dag, ’s nachts nagenoeg geen. Er is ook een grot op een lagergelegen terras!

Het huis is rond 1980 gebouwd en in het jaar 2000 gerenoveerd. Sindsdien is het liefdevol en stijlvol uitgebreid, ingericht en onderhouden door de eigenaars. Natuurlijk is het huis verbonden met het openbare elektriciteits-, water- en telefoonnetwerk en heeft het internet en satelliettelevisie. Internet is zowel via DSL (kabel), evenals 4G-ontvangst beschikbaar.

Highlights

  • Zona Urbana

Terwijl het grootste deel van het land, met name in het noorden van het eiland, beschermd wordt door de natuur om de schoonheid van het eiland te verzekeren, is het gehele eigendom (1883㎡) geregistreerd als een zogenaamde “Zona Urbana”. Dit biedt enorme voordelen als het gaat om onder meer het aanvragen van bouwvergunningen, bedrijfslicenties om uw wijzigings- of uitbreidingsverzoeken te realiseren.

  • Planten en bomen

Een liefdevol onderhouden tuin en vele soorten bloemen, planten en bomen sieren het terrein. Inbegrepen zijn sinaasappel, citroen, limoen, mispel en veel amandelbomen met heerlijk biologisch fruit.

Ervaar de wonderen van de natuur van dichtbij!

Adembenemende zonsondergangen in het directe zicht op de terrassen. Iedere nacht als de lucht helder is, kun je de sterren en ons sterrenstelsel zo goed ziet als bijna nergens anders. Het ligt niet ver van een van de twee belangrijkste observatoria over de hele wereld.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Woning ID: 14190
Prijs: € 260.000
Bebouwde oppervlakte: 114 m2
Oppervlakte perceel: 1.885 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 1
Badkamers: 2
verwarming
oceaanzicht
omheind terrein
opslagruimte
internet

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Vida Verde

€ 119.000
FRANCESES – VRIJSTAAND HUIS MET SAUNA VOOR DE ULTIEME STILTEZOEKER. Dit object valt in een compleet andere categori [more]
FRANCESES – VRIJSTAAND HUIS MET SAUNA VOOR DE ULTIEME STILTEZOEKER. Dit object valt in een compleet andere categori [more]
21 100 m2full info
rligter

Casa Valle Verde

€ 179.000
Voor de echte liefhebber van de authentieke omgeving in de natuur van Garafía hebben we een zeer interessant huis t [more]
Voor de echte liefhebber van de authentieke omgeving in de natuur van Garafía hebben we een zeer interessant huis t [more]
32 180 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000