Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa El Castillo

€ 255.000
Voeg toe aan favorieten
889

Prettig huis met twee verdiepingen in een prachtige omgeving.

Of eventueel als:

Goedlopend restaurant met woonruimte.

Dit huis is namelijk op twee manieren te benaderen, de huidige exploitatie kan eenvoudig worden weggelaten.

Het restaurant Tasca El Castillo is al lange tijd bekend bij wandelaars, inwoners en de lokale bevolking als een populaire aanloophaven en een van de hoogtepunten in het noorden van het eiland. Het wilde en romantische landschap, ver weg van het lawaai van de beschaving, maakt een diner met uitzicht op de natuur en de ondergaande zon boven de Atlantische Oceaan een ware ervaring.

Perfect als u niet alleen wilt leven, maar ook een inkomen wilt verdienen op ons prachtige eiland. En tegelijkertijd wilt genieten van het verrijken van de vakantie van ontspannen en gelukkige gasten, dan vindt u een nieuw thuis in El Castillo. De combinatie van mooie locatie in het midden van de natuur en de vriendelijkheid van de bewoners, vindt u slechts zelden op aarde.

Ondanks het feit dat de openingstijden momenteel erg kort zijn, biedt het restaurant al een langdurig bestaan. Wij bieden een bloeiende onderneming en een object met veel ruimte over om dit met uw eigen ideeën te verenigen of uit te breiden. De moeizame weg om uw eigen bestaan ​​te bouwen wordt u gespaard.

Het restaurant bevindt zich op de begane grond en bestaat uit twee gastenkamers (met verbinding), een keuken en twee gastentoiletten. Het interieur, voor 20 personen, is overdag aangenaam licht door de verschillende ramen en glazen deuren. Er is een houtkachel voor enkele koudere dagen in de winter. Het buitengedeelte bestaat uit verschillende aangelegde terrassen die in totaal nog eens 30 gasten kunnen ontvangen.

De woonkamer op de 2e verdieping bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer, een  balkon en een kleine badkamer. Het huis is te bereiken via een smalle maar goed geasfalteerde weg en er zijn privé parkeerplaatsen beschikbaar. Zeer weinig verkeer gedurende de dag, ’s nachts nagenoeg geen. Er is ook een grot op een lager gelegen terras!

Het huis is rond 1980 gebouwd en in het jaar 2000 gerenoveerd. Sindsdien is het liefdevol en stijlvol uitgebreid, ingericht en onderhouden door de eigenaars. Natuurlijk is het huis verbonden met het openbare elektriciteits-, water- en telefoonnetwerk en heeft het internet en satelliettelevisie. Internet is zowel via DSL (kabel), evenals 4G-ontvangst beschikbaar.

 

Highlights

  • Zona Urbana

Terwijl het grootste deel van het land, met name in het noorden van het eiland, beschermd wordt door de natuur om de schoonheid van het eiland te verzekeren, is het gehele eigendom (1883㎡) geregistreerd als een zogenaamde “Zona Urbana”. Dit biedt enorme voordelen als het gaat om onder meer het aanvragen van bouwvergunningen, bedrijfslicenties om uw wijzigings- of uitbreidingsverzoeken te realiseren. Een idee, u kunt er ook voor kiezen het gehele huis voor residentie te gebruiken, het is niet noodzakelijk het restaurant verder uit te baten.

  • Planten en bomen

Een liefdevol onderhouden tuin en vele soorten bloemen, planten en bomen sieren het terrein. Inbegrepen zijn sinaasappel, citroen, limoen, mispel en veel amandelbomen met heerlijk biologisch fruit.

  • Ervaar de wonderen van de natuur van dichtbij

Adembenemende zonsondergangen in het directe zicht op de terrassen.  Ieder nacht als de lucht helder is, kun je de sterren en ons sterrenstelsel zo goed ziet als bijna nergens anders. Het ligt niet ver van een van de twee belangrijkste observatoria over de hele wereld.

  • Optie om twee vakantiewoningen erbij te kopen!

Als laatste willen we de uitlichten dat er een mogelijkheid bestaat om twee vakantiehuisjes erbij te kopen die ernaast liggen. Dit is alleen mogelijk als één pakket dus tezamen met het huis. De huidige eigenaren verhuren deze twee huisjes succesvol en dit alles kunt u eventueel overnemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Woning ID: 14190
Prijs: € 255.000
Bebouwde oppervlakte: 114 m2
Oppervlakte perceel: 1.885 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 1
Badkamers: 2
verwarming
oceaanzicht
omheind terrein
opslagruimte
internet

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Vida Verde

€ 119.000
FRANCESES – VRIJSTAAND HUIS MET SAUNA VOOR DE ULTIEME STILTEZOEKER. Dit object valt in een compleet andere categori [more]
FRANCESES – VRIJSTAAND HUIS MET SAUNA VOOR DE ULTIEME STILTEZOEKER. Dit object valt in een compleet andere categori [more]
21 100 m2full info
rligter

Casa Valle Verde

€ 179.000
Voor de echte liefhebber van de authentieke omgeving in de natuur van Garafía hebben we een zeer interessant huis t [more]
Voor de echte liefhebber van de authentieke omgeving in de natuur van Garafía hebben we een zeer interessant huis t [more]
32 180 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000