Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa EL Granel

€ 155.000
Voeg toe aan favorieten
581
Casa EL Granel Puntallana La Palma

EL GRANEL – LANDELIJK GELEGEN HUIS MET UITZICHT OVER DE OCEAAN. 

Als u op zoek bent naar rust, natuur en ook een prachtig uitzicht, dan is dit landelijk gelegen huisje wellicht een ideaal object voor u.

Een huis met voldoende buitenruimte voor het verbouwen van eigen groente en fruit en een prachtig uitzicht over de omgeving en de oceaan. Het huis ligt op een hoogte van ca. 500m en op slechts 10minuten rijden van het dichtstbijzijnde dorp Puntallana, met een supermarkt, apotheek en nog wat ander winkels. Santa Cruz bereikt men binnen 15 minuten.

Het object bestaat uit een kavel van ca. 1.100m² met daarop een woonhuis van ca. 90m². Via een gezamenlijk toegangspas (doodlopend) is het huis bereikbaar met de auto. Naast het woonhuis is er ook nog een afzonderlijk bijgebouw (14m²) dat dienstdoet als opberghok voor tuingereedschap e.d. Het tweede gebouw is toegankelijk via een wandelpad over de eigen kavel en beschikt over een complete elektrische installatie. De kavel is voor een deel voorbereid in terrassen voor de verbouw van groeten en/of fruit en er zijn reeds een aantal (producerende) vruchtbomen aanwezig.

Het huis stamt uit het midden van de vorige eeuw, en is later deels uitgebreid. Daarom zien we dan ook een oud gedeelte van twee verdiepingen waarbij allerlei traditionele details als een houten vloer en dakconstructie zijn toegepast. In het oude deel vinden we de woonkamer (bovenste verdieping) en aansluitend de woonkeuken, terwijl er op de benedenverdieping een grote slaapkamer is. Vervolgens is er een nieuw deel waar 2 slaapkamers en de badkamer zijn. Voor het huis bevindt zich een ruim terras waarvan een deel overdekt is met een houten overkapping en uitgerust met zon- en windschermen. Vanaf het terras heeft men vanzelfsprekend uitzicht over de oceaan en de Teide op Tenerife.

Is uw interesse gewekt? Neem contact op voor meer details of een bezichtiging.

Vraagprijs: 155.000 € + 3%

Woning ID: 13094
Prijs: € 155.000
Bebouwde oppervlakte: 104 m2
Oppervlakte perceel: 1.100 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
oceaanzicht
opslagruimte
internet
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Panorámica

€ 199.000
Casa Panorámica La Palma. Een prettig huis met een spectaculair vergezicht richting de oceaan. Waar vindt u dat nog [more]
Casa Panorámica La Palma. Een prettig huis met een spectaculair vergezicht richting de oceaan. Waar vindt u dat nog [more]
21 182 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000