Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa El Mazo

€ 225.000 Verkocht
Voeg toe aan favorieten
1615

VERKOCHT

Aan de oostzijde van het eiland, ten zuiden van het dorp Villa de Mazo, ligt deze prachtige woning, compleet gerestaureerd, op een hoogte van ca. 650m. De ligging verzekerd prachtige vergezichten op de Atlantische oceaan, Tenerife en La Gomera.

Het object bestaat uit een kavel van ca. 8.000m² met daarop een grote verscheidenheid aan constructies. De twee belangrijkste daarvan zijn het woonhuis met een totale oppervlakte van 100m² en een klein appartement van ca. 35m². Daarnaast is er nog de beschikking over een voorraadschuur, een kleine werkplaats, een overdekte stalling voor auto´s en tot slot nog een overdekte watertank.

Vía een gezamenlijke privéweg komt men bij het eigendom. Op de kavel is een groot deel in gebruik als fruit- en groetentuin. Het woonhuis beschikt over een keuken, eet- en woonkamer, één slaapkamer met aansluitende badkamer. De restauratie van de woning is tot in de perfectie uitgevoerd met prima materialen, zelfs vloerverwarming is aanwezig. Vlak naast het woonhuis bevindt zich de tweede constructie die deels in gebruik is als werkplaats en het aangrenzende tweede deel als klein appartement is ingericht. Los van deze tweede constructie is er nog een derde constructie aanwezig (van natuursteen) die dienstdoet als opbergschuur. Tot slot zijn er nog een groot washok en een ruime overdekte parkeerplaats aanwezig. De gebruikte materialen, vooral in het woonhuis, zijn van buitengewone kwaliteit, met houten kozijnen met dubbelglas en anti-inbreekvoorzieningen.

De tuin is grotendeels aangelegd en onderhoudsarm te noemen. In de tuin is een grote verscheidenheid aan fruitbomen aanwezig zodat men van heerlijk “eigen” fruit kan genieten.

Neem voor verdere details of een vrijblijvend bezoek contact met ons op.

Vraagprijs: 225.000 € + 3%

Woning ID: 10535
Prijs: € 225.000 Verkocht
Bebouwde oppervlakte: 170 m2
Oppervlakte perceel: 8.184 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
verwarming
oceaanzicht
opslagruimte
waterrechten (zie informatie)
internet
garage
gastenaccommodatie
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Chincheta

€ 179.000
Aan de oostzijde van het eiland, net iets ten noordoosten van het dorp Villa de Mazo, ligt deze prachtige woning, o [more]
Aan de oostzijde van het eiland, net iets ten noordoosten van het dorp Villa de Mazo, ligt deze prachtige woning, o [more]
32 118 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000