Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa El Planto

€ 51.000 Verkocht
Voeg toe aan favorieten
169

SANTA CRUZ DE LA PALMA –OPKNAPPER

Direct boven Santa Cruz de La Palma ligt dit object dat compleet vanaf de grond af gerenoveerd dient te worden. Vandaar dus ook de gereduceerde prijs.

Het huis heeft twee verdiepingen van ca. 75m² woonoppervlak en is direct toegankelijk via een gezamenlijke entree direct aan de straatzijde (Calle El Planto). Aan de beneden zijde van het huis is ook een inrit voor auto´s met privéparkeerplaats. Vóór het huis, op de begane grond, is een terras om buiten te zitten en te genieten van het aangename klimaat op deze hoogte.

Het huis is gebouwd in de jaren 40 van de vorige eeuw en is sinds een tiental jaren niet meer bewoond. Dit heeft dan ook geresulteerd in een complete achteruitgang van de staat van het huis en een nieuwe eigenaar zal dan ook niet vies moeten zijn van het grondige renovatiewerk. Op de begane grond bevindt zich een grote gemeenschappelijke ruimte, die omgebouwd kan worden tot woonruimte, kantoor, garage, etc., al naar gelang de wens. De bovenverdieping bestaat uit een drietal vertrekken die middels lichte gipsplaatwanden gescheiden zijn van elkaar. Het is dus mogelijk om een complete herindeling van deze verdieping te bewerkstelligen, compleet naar persoonlijke wens. Deze bovenverdieping is voorzien van de typische Canarische dakconstructie met houten structuur en dakpannen.

De sterke punten van dit object zijn de centrale ligging en de talloze mogelijkheden om het voor te bereiden voor elk willekeurig doeleinde, hetzij bedrijf aan huis, woonhuis, etc. En natuurlijk de scherpe prijs!

Interesse? Neem dan contact met ons op.
Vraagprijs: 51.000 € + 3%

Woning ID: 12157
Prijs: € 51.000 Verkocht
Bebouwde oppervlakte: 150 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Simpática

€ 225.000
Looking for a house in the centrum of the old capital, close by the new beach, harbor and the airport? Then this pr [more]
Looking for a house in the centrum of the old capital, close by the new beach, harbor and the airport? Then this pr [more]
32 189 m2full info
admin
  • € 0 tot € 2.000.000