Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Estrella

€ 330.000
Voeg toe aan favorieten
2261

Casa Estrella ligt in de buurt “La Cuesta”, aan de randen van de kraterrand La Concepción. Verder bevinden zich ook San Pedro en het hospitaal op enkele minuten.

Het object beslaat een totale oppervlakte van ca. 1.400m² met daarop een woning van ca. 130m², een aansluitende garage van 35m² en tot slot een opberghok van 6m². Men bereikt de kavel via een openbare geasfalteerde weg die direct langs de kavel loopt. Bij de entrée bevindt zich een groot hek om de privacy te waarborgen.
De ruime woning is gebouwd in oude stijl, met dikke muren en een typisch Canarisch houten dak. Aan verschillende kanten van woning het dak doorgetrokken, waardoor de terrassen gedeeltelijk overdekt zijn. De woning beschikt over twee woonkamers, een keuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Typisch element voor de Canarische stijl van bouwen zijn de zogenaamde “poyos”, kleine bankjes aan de binnenzijde van de ramen, waar men vroeger plaats op nam om zo naar buiten te kunnen kijken. Rondom de woning zijn ruime terrassen aanwezig en er is ook een “aljibe” (ondergrondse watertank) aanwezig.
Er bestaat de mogelijkheid om een aangrenzende kavel te kopen van ca. 8.000², waarvan een deel bebouwd mag worden. Deze kavel is niet inbegrepen bij de prijs voor dit object.
Het object is ideaal voor mensen waarvoor centrale ligging belangrijk is, met kantoren, winkels etc. op korte afstand. Ook het openbaar vervoer is voorhanden in de directe nabijheid.

Woning ID: 9808
Prijs: € 330.000
Bebouwde oppervlakte: 165 m2
Oppervlakte perceel: 1.400 m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Oppervlakte Garage: 35
omheind terrein
opslagruimte
internet
garage
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Buenavista

€ 300.000
BUENAVISTA– CHALET MET DRIE MOGELIJKE WOONEENHEDEN. Een multifunctioneel object, met vele mogelijkheden met het oog [more]
BUENAVISTA– CHALET MET DRIE MOGELIJKE WOONEENHEDEN. Een multifunctioneel object, met vele mogelijkheden met het oog [more]
114 350 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000