Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Tablado

€ 100.000 VERKOCHT
Voeg toe aan favorieten
1227

VERKOCHT

Tablado – Twee kleine huisjes + klein “appartement” aan het eind van de wereld.

Er zijn plaatsen op de wereld die maar moeilijk te beschrijven zijn. Je moet ernaartoe om de stilte te ervaren en om te genieten van de prachtige vergezichten om een goede indruk van de plek te krijgen. El Tablado is zo´n plek.  Het gehucht bevindt zich bijna aan het eind van een in zee uitlopende bergrug en heeft een van de mooiste panoramische vergezichten op de noordkust van La Palma. Bent u op zoek naar rust en wellicht de mogelijkheid om nu en dan uw eigendom te verhuren, dan kan dit weleens een interessante optie voor u zijn.

Het object beslaat een kavel van ca. 500m² met daarop een bebouwde oppervlakte van 100m²; er bevindt zich naast dit “hoofdhuis” ook nog een tweede constructie van in totaal 50m², verdeeld over twee verdiepingen. Men heft toegang tot het object via een gezamenlijke entree, waar u prima met een auto kunt komen. De tweede constructie bevindt zich geheel apart van het hoofdhuis en kan, indien gewenst, voorbereid worden tot klein appartement. De locatie is werkelijk fenomenaal, precies op de rand van de kloof, met prachtige vergezichten naar de zee en over de kloof. Langs de “oprit” bevindt zich een klein stuk grond waar u ook een kleine moestuin met fruitbomen en/of andere gewassen kunt planten.

Het huis stamt uit de jaren 60. Het gaat om een gebouw dat is opgedeeld in twee wooneenheden, beiden met twee verdiepingen. De benedenverdieping van elk deel beschikt over een slaapkamer en een badkamer en aan elke uiterste zijde bevindt zich de trap die toegang verschaft tot de bovenverdieping. Op de bovenste verdieping vindt men de open keuken met eet-/woonkamer. Beide woonkamers hebben aan de voorzijde een klein balkon van waar men kan genieten van het schitterende uitzicht. De tweede constructie heeft ook twee verdiepingen, waarvan het bovenste deel met wat kleine aanpassingen verbouwd kan worden tot slaapkamer terwijl de benedenverdieping een kleine keuken/eetkamer en een badkamer heeft. Dit bijgebouw is redelijk eenvoudig om te vormen tot klein appartement, en is mede door het kleine terras aan voorzijde een prachtige plek om het indrukwekkende noorden over u heen te laten komen.

Het object is overduidelijk iets voor de natuurliefhebber. Verwacht hier geen grote stad in de buurt en ook de busverbinding is niet voorhanden in de directe nabijheid. Enfin, een speciale plek met wellicht de mooiste vergezichten van het eiland.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Woning ID: 10897
Prijs: € 100.000 VERKOCHT
Bebouwde oppervlakte: 100 m2
Oppervlakte perceel: 500 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
oceaanzicht
opslagruimte
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casitas Hoya Grande

€ 72.500 VERKOCHT!
VERKOCHT! In de groene omgeving Hoya Grande, bij Garafía, ligt dit unieke object, een authentiek Canarisch huisje m [more]
VERKOCHT! In de groene omgeving Hoya Grande, bij Garafía, ligt dit unieke object, een authentiek Canarisch huisje m [more]
21 65 m2full info
admin
  • € 0 tot € 2.000.000