Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Tijarafe

€ 250.000
Voeg toe aan favorieten
904
Casa Tijarafe La Palma Casa Tijarafe La Palma

La Punta – Woonhuis met ruwbouwobject, ook voor verhuurmogelijkheden.

Zoals vele klanten bent u misschien ook op zoek naar een object waar toekomstige verhuur mogelijk is. Dit object kan wellicht die wens vervullen aangezien er naast een woonhuis nog voldoende ruimte beschikbaar is om appartementen te bouwen. Er zijn zelfs enkele constructies aanwezig die misschien nog wel zijn her te gebruiken voor dit doel.

Het object ligt aan het kleine weggetje “Las Cabezadas”, een rustige streek ruim boven de hoofdweg van Los Llanos naar Tijarafe. Het uitzicht is prachtig, met vergezichten over de oceaan en de prachtige streek La Punta. Het huis ligt op een hoogte van ca. 700m, en op slechts 25 minuten rijden vanaf Los Llanos. Voor de eerste levensbehoeften kan me ook prima terecht in een supermarkt in La Punta of Tijarafe op slechts 10 minuten rijden. Het object kenmerkt zich door de complete rust die er heerst in de directe omgeving, die zowel door u als eigenaar als door eventueel toekomstige toeristen zeer op prijs gesteld zal worden.

Op de kavel van ca. 7.500m² bevinden zich verschillende constructies, waarbij het woonhuis ca. 80m² vloeroppervlak beslaat, en beschikt over een ruime woonkeuken, een woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Een deel van het huis is in typisch canarische stijl gebouwd inclusief de houten binnenbekleding van het dak. Verder zijn er ook nog twee watertanks van respectievelijk 15 en 32m² beschikbaar, die worden voorzien van gehuurde waterrechten uit de galeria en die het cultiveren van vruchtbomen en het uitbaten van een groetentuin mogelijk maken.

De ruwbouw beslaat ca. 110m² en bestaat uit alleen de muren-structuur en deels houten dak. De details over de mogelijkheden bespreken wij bij sterke interesse graag met u ter plekke met een architect.

Er is verder voldoende buitenruimte aanwezig, in de vorm van terrassen, zithoekjes, etc.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Vraagprijs: 250.000 € + 3%

Woning ID: 12381
Prijs: € 250.000
Bebouwde oppervlakte: 190 m2
Oppervlakte perceel: 7.500 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
oceaanzicht
opslagruimte
waterrechten (zie informatie)
gastenaccommodatie
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Verkocht.

€ 219.000 Verkocht!
Op zoek naar een appartementen voor de verhuur? Of toch liever een mooi object om zelf te bewonen? Of beide? Dit ob [more]
Op zoek naar een appartementen voor de verhuur? Of toch liever een mooi object om zelf te bewonen? Of beide? Dit ob [more]
22 90 m2full info
admin
  • € 0 tot € 2.000.000