Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Yuca

€ 445.000 VERKOCHT
Voeg toe aan favorieten
686

VERKOCHT

Ideaal gelegen op 280 meter hoogte… een prachtige en grote vrijstaande woning op een groot grondstuk. Het gaat om een totaal gemoderniseerde woning (met 4 slaapkamers) met daarnaast een tweede, kleinere woning.

De woning ligt in de beste klimaatzone van La Palma en tegelijkertijd zeer centraal. Voor de eerste levensbehoeften kan men terecht in de dorpen La Laguna en Todoque (de eerste grotere supermarkt bevindt zich op 500 meter), op slechts enkele minuten rijden. Los Llanos en Tazacorte  bereikt men binnen 10 minuten.

Het hoofdhuis is rond 2000 gebouwd en vorig jaar compleet gerenoveerd. Omgeven door prachtige tuinen met palmbomen, enorme yucca’s en cactussen. Verspreidt in de tuinen staan prachtige beelden en kunstwerken. De totale kavelgrootte is ca. 8.600m² waarvan een gedeelte niet in gebruik is. Deze  braakliggende grond is volgens het nieuwe toeristische plan in de nabije toekomst waarschijnlijk te gebruiken voor de bouw van een aantal appartementen (afhankelijk van bestemmingsplan van Los Llanos). In ieder geval zorgen de braakliggende grondstukken én de omheining van stenen muren voor totale privacy.

Het hoofdhuis beslaat ca. 150m² en is vorig jaar geheel gerenoveerd. Nieuwe elektra, leidingwerk, een ventilatiesysteem, kozijnen, vloeren, keuken, badkamer… letterlijk alles is vernieuwd.
De woning beschikt over een ruime woonkamer met moderne open keuken, 4 ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Verder beschikt het huis over 2 veranda’s en ruime parkeergelegenheid.
De constructie van het huis is van zeer hoge kwaliteit. Zo is de fundering dusdanig rigoureus uitgevoerd dat de gebruikelijke vochtproblemen op La Palma hier absoluut geen kans hebben. Ook het dak is zwaar en degelijk uitgevoerd en daarmee heel goed geïsoleerd. Samen met de nieuwe kozijnen met dubbelglas zorgt dit voor een altijd aangename temperatuur in de woning.

Het originele woonhuis bevindt zich direct naast de nieuwe woning en beslaat ca. 65m². Het gaat hierbij om een woning die wel enige renovatie behoeft, maar zonder veel moeite prima dienst kan doen als tweede woning, appartement of werkruimte. Een ideale kans dus voor extra woon- of werkruimte.

Verder vinden we op de kavel nog een grote watertank (eventueel te gebruiken voor teelt op de braakliggende gronden) en nog een grote veranda. Ook is er een tweede ingangspoort en oprit op het perceel aanwezig.

Samenvattend: een prachtig gemoderniseerd huis van hoge kwaliteit op een ruime kavel met maximale privacy. Gelegen in de beste klimaatzone van het eiland.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 445.000 € + 3%

Woning ID: 11868
Prijs: € 445.000 VERKOCHT
Bebouwde oppervlakte: 215 m2
Oppervlakte perceel: 8.600 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
oceaanzicht
omheind terrein
irrigatie systeem
internet
gastenaccommodatie
dubbele beglazing

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Puerto Naos

€ 380.000
Dit nieuwbouwhuis behoeft al bijna geen woorden meer, een spectaculaire ligging met zicht op het strand van Puerto [more]
Dit nieuwbouwhuis behoeft al bijna geen woorden meer, een spectaculaire ligging met zicht op het strand van Puerto [more]
32 160 m2full info
admin
  • € 0 tot € 2.000.000