Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Finca Tazacorte La Palma

Voeg toe aan favorieten
309

COMPLEX MET 6 BUNGALOWS, VERHUURLICENTIE, TENNISBAAN EN ZWEMBAD 

UNIEK OBJECT OP LA PALMA!!!

Een geheel vernieuwd en goed lopend vakantiepark met zes moderne bungalows op maar 200 meter hoogte. Vorig jaar compleet gerenoveerd tot een waar droomparadijs. Dit vakantiepark is heel geschikt als investering maar ook om wonen en werken te combineren.

Het park beslaat ca. 4000 m2  en heeft prachtig zeezicht. Gelegen in de beste klimaatzone van het eiland en daarmee is mooi weer nagenoeg gegarandeerd gedurende het hele jaar. Door centrale ligging ook ideaal voor het maken van uitstapjes naar badplaatsen zoals Tazacorte en Puerto Naos. Ook de stad Los Llanos ligt op slechts korte afstand.

Het vakantiepark bestaat uit  6 geheel vernieuwde, moderne en luxe bungalows met 1 tot 3 slaapkamers. Alle bungalows hebben veel privacy door hun eigen subtropische tuinen en terrassen.  Alle bungalows zijn compleet gerenoveerd en onder andere voorzien van nieuwe badkamers, keukens, slaapkamers, vloeren, modern meubilair en ook nieuwe terrassen. Ook de elektrische installatie en het leidingwerk is vernieuwd. Natuurlijk ontbreken een satelliet-tv en internetaansluiting niet, om de gasten van alle gemakken te voorzien gedurende hun wel verdiende vakantie.

Over het hele park zijn subtropische tuinen aangelegd die het geheel een paradijselijk en rustgevend karakter geven. Ook de vergezichten over zee en op de bergen zijn prachtig. Vanaf de terrassen en zitjes in de tuinen kan men heerlijk genieten van de zeezichten én van de stilte. Een verwarmd zwembad (10×4 meter) met een zonneterras en een full-size tennisbaan maken het park helemaal compleet. Direct buiten het complex is voldoende eigen parkeergelegenheid voorhanden.

Het park is onderhoudsarm te noemen; de tuinberegening is geautomatiseerd door middel van een uitgebreid irrigatiesysteem. De tuinen zijn grotendeels afgedekt met lavagrind. Op deze manier wordt het onderhoud tot een minimum beperkt en is het park met weinig inspanning goed te onderhouden (lees: lage onderhoudskosten). Doordat de bungalows ook geheel vernieuwd zijn, zijn de onderhoudskosten, hiervan ook minimaal.

De huidige eigenaar heeft het bestaande complex compleet veranderd in een succesvol park in de, voor La Palma, hogere prijscategorie. Daardoor kunnen de gasten genieten van een zeer aangenaam en comfortabel verblijf, in zeer moderne bungalows die voorzien zijn van alle moderne comfort. Het bestemmingsplan geeft de mogelijkheid aan een nieuwe eigenaar om eventueel zelf op het park te wonen. Bijvoorbeeld in de grote 3 slaapkamerbungalow.

Kortom, een prachtig (investerings)object met verhuurlicentie. Volledig in bedrijf én met een zeer goede bezetting en hoge verhuuropbrengst. Gezien het hoge rendement behoort het tot de mogelijkheden om een deel van de aankoopsom door  een banklening te financieren.

In de zone  tussen Puerto Naos en Tazacorte, waar dit vakantiepark gelegen is, komen het klimaat en de temperaturen overeen met die van Tenerife Zuid.

Het aantal toeristen dat voor La Palma kiest is de laatste jaren explosief gestegen. In de laatste jaren neemt het toerisme met 20 tot 30% per jaar toe! De bezetting en rendement van dit moderne en nieuwe vakantiepark is al heel erg goed en zal nog verder stijgen! Want ook de toeristen op La Palma kiezen steeds meer voor modern en comfort.

Vraagprijs: het betreft een object met een vraagprijs in de categorie van € 1.000.000 tot € 1.300.000.

Exacte vraagprijs, cijfers en gegevens op aanvraag.

Mocht u interesse gewekt zijn, neem dan contact met ons op voor dit unieke object.

 

 

 

 

 

Woning ID: 11720
Bebouwde oppervlakte: 365 m2
Oppervlakte perceel: 4.337 m2
Slaapkamers: 11
Badkamers: 7
oceaanzicht
zwembad
omheind terrein
irrigatie systeem
internet
dubbele beglazing
toeristische verhuurvergunning
  • € 0 tot € 2.000.000