Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casitas Hoya Grande

€ 72.500 VERKOCHT!
Voeg toe aan favorieten
3541

VERKOCHT!

In de groene omgeving Hoya Grande, bij Garafía, ligt dit unieke object, een authentiek Canarisch huisje met een klein bijgebouwtje, op een prachtige en rustige locatie.

Het object ligt op 1.000 meter hoogte en heeft hierdoor een prachtig uitzicht op het lagere deel van de gemeente Garafía en de Atlantische oceaan. Voor de eerste levensbehoeften kan men terecht in Puntagorda, een dorpje op ca. 15minuutjes rijden. De grotere steden, de haven en het vliegveld liggen op een uurtje tot anderhalf uur rijden.

De totale bebouwde oppervlakte beslaat ca. 65m² en is verdeeld over twee huisjes. Het grondstuk waarop de twee huisjes staan is ca. 1.200m² en is toegankelijk via een verharde doodlopende weg.

Voor het hoofdhuis en het bijgebouw is voldoende ruimte aanwezig verschillende auto´s, het inrichten van een groot terras of het plaatsen van een zwembad. De twee gigantische pijnbomen voorzien zowel het huisje als en groot deel van dit “terras” van schaduw, dat vooral in de warme zomermaanden erg aangenaam is. Het hoofdhuis is gerestaureerd in 1996, tijdens de bouw van het bijgebouw.

Het authentieke hoofdhuis heeft 2 verdiepingen; op de benedenverdieping treffen we een keuken-eetkamer aan. Op de bovenverdieping is de slaapkamer. Beide verdiepingen zijn in oud Canarische stijl bijgehouden, met vele oude details als een houten Canarische dak en houten vloeren. Het bijgebouw is een stuk moderner en beschikt over een badkamer en een tweede slaapkamer.

Er zijn mogelijkheden om de bestaande gebouwen uit te breiden en zo twee op zichzelf staande wooneenheden te creëren. Rondom het huis is een grote tuin aanwezig met verschillende vruchtbomen. Er is een voorbereiding voor een mooie groententuin.

Een prachtig object, voor de rustzoeker, die gesteld is op zijn/haar privacy en die wil kunnen genieten van prachtige vergezichten met de ondergaande zon op de achtergrond. En dat alles voor een scherpe prijs!

Woning ID: 5529
Prijs: € 72.500 VERKOCHT!
Bebouwde oppervlakte: 65 m2
Oppervlakte perceel: 1.200 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
oceaanzicht
Canarisch houten dak
  • € 0 tot € 2.000.000