Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Tenagua

€ 420.000
Voeg toe aan favorieten
1804

Misschien op zoek naar een investering voor toeristische doeleinden of gewoon de beschikking willen hebben over veel logeerruimte? Dit landhuis kan wel eens aan die wensen voldoen. Het landhuis bestaat uit 4 onafhankelijke appartementen met een totale bebouwde oppervlakte van ca. 400m². Schitterend uitzicht over een groot deel van de oostkust van het eiland en de oceaan ontbreekt natuurlijk niet. Het landhuis ligt in Tenagua, een zone die bekend staat om zijn aangename klimaat en daarom dus erg in trek bij een breed publiek. Het huis ligt op een hoogte van ca. 450m en op slechts 15 minuten rijden van de hoofdstad Santa Cruz de La Palma. Ook kan men voor de eerste levensbehoeften terecht in een supermarkt in Puntallana op slechts 5 minuten rijden.

Het object bestaat uit een kavel van ca. 6.000m² met daarop een gebouw van ca. 400m². Het  huis is gebouwd in 1999. Via een grote poort komt men op een parkeerplaats waar ruimte is voor  een aantal auto´s. Vervolgens komt men bij het gebouw waar zich twee appartementen op de benedenverdieping en twee op de bovenverdieping bevinden. Het grote voordeel van dit object is dat het vele mogelijkheden heeft. Zo kan men heel eenvoudig wooneenheden samenvoegen om grotere woonruimtes te verkrijgen. Ook is het eventueel mogelijk slechts één verdieping aan te kopen. Echte topic is het grote zwembad (25m²) bij het object.

Appartement 1 (boven): een ruim appartement met grote woonkeuken, woonkamer, 2 slaapkamers met houten parketvloer en een ruime badkamer. Vanuit beide slaapkamers heeft men toegang tot een groot balkon van waaruit men prachtig op de oceaan en Santa Cruz kijkt.

Appartement 2 (boven): een ruim appartement met een keuken, woonkamer, 1 slaapkamer en een badkamer. Ook dit appartement beschikt over een balkon met het genoemde uitzicht.

Appartement 3 (beneden): een appartement met een open keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Voor het appartement is een ruime “privé” tuin aanwezig.

Appartement 4 (beneden): een appartement met een open keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Ook voor dit appartement is een ruime “privé” tuin aanwezig.

Rondom het huis ligt een prachtige tuin van waaruit men natuurlijk adembenemend uitzicht heeft over de oceaan en een groot deel van de oostkust van La Palma.

Geïnteresseerd? Neem contact op want er is nog veel meer te vertellen en te zien over dit object.

Woning ID: 8634
Prijs: € 420.000
Bebouwde oppervlakte: 400 m2
Oppervlakte perceel: 6.000 m2
Slaapkamers: 7
Badkamers: 4
oceaanzicht
zwembad
omheind terrein
irrigatie systeem
internet
gastenaccommodatie
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Lomo del Pino

€ 180.000
Vrijstaand huis Casa Lomo del Pino heeft een adembenemend uitzicht over een groot deel van de oostkust van het eila [more]
Vrijstaand huis Casa Lomo del Pino heeft een adembenemend uitzicht over een groot deel van de oostkust van het eila [more]
32 240 m2full info
admin

Casa Vistamar

€ 305.000
Altijd al een chalet in buitenland willen hebben met adembenemend uitzicht op zee, een zwembad en genoeg ruimte om [more]
Altijd al een chalet in buitenland willen hebben met adembenemend uitzicht op zee, een zwembad en genoeg ruimte om [more]
53 350 m2full info
admin
  • € 0 tot € 2.000.000