header_image
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Verkoop- en aankoopmakelaars vastgoed.

VASTGOED KOPEN IN HET BUITENLAND

Om (financiële) risico’s te vermijden en teleurstellingen te voorkomen, raden wij u aan om bij de aankoop van vastgoed een vakman in te schakelen die u begeleidt bij de gehele afwikkeling van de aankoop. Onze ervaring en goede connecties kunnen dit proces versoepelen.

Wij opereren tevens als aankoopmakelaar, ook bij objecten die u elders heeft gevonden kunnen wij u begeleiden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Roger Ligter, makelaar op La Palma.

De laatste jaren in Nederland ben ik werkzaam geweest als junior-inkoper, maar tijdens de vele vakanties bij mijn familie hier op La Palma werd het steeds duidelijker dat ik me op dit prachtige eiland meer thuis voel.

Wellicht kent u dat gevoel van heimwee als u in het vliegtuig zit terug naar Nederland. Met name de natuur en de levens-kwaliteit spreken mij erg aan. In 2006 heb ik dan ook de stap genomen om me hier te vestigen. Ik ben toen bij een belangrijke makelaar terecht gekomen waar ik mijn eerste ervaring heb opgebouwd.

In de jaren daarna heb ik bij verschillende makelaars gewerkt en daardoor een goed contact met veel van mijn collega’s en de betrokken instanties opgebouwd. Toch knaagde het gevoel om liever op mijn eigen manier te werk te gaan, met name de persoonlijkere benadering was een belangrijke drijfveer voor mijn verzelfstandiging.
Het draait niet alleen maar om huizen bezichtigen en hopen dat daar een koop uit voortkomt. Het doel is om zo passend mogelijk uw droom te realiseren. De verschillen met Nederland zijn groot, veel zaken zijn hier anders geregeld en er zijn veel haken en ogen. Omdat mijn ervaring met name in het commerciële bereik ligt, ben ik een samenwerking aangegaan met civiel ingenieur Rogier van der Hoeven voor de nodige technische ondersteuning. En zo was La Palma Vacant geboren.

Rogier van der Hoeven, Civiel Ingenieur op La Palma.

Na 2,5 jaar werkervaring als civiel ingenieur in Nederland (Ingenieursbureau Gemeentewerken Rotterdam) ben ik als pionier naar La Palma gekomen voor mijn huidige Canarische vrouw en inmiddels ben ik alweer 9 jaar woonachtig hier.

Na een periode in het toerisme gewerkt te hebben, ben ik in dienst getreden bij een plaatselijk Ingenieursbureau  (Agrovial Consultores) waar ik gedurende zes jaar een brede ervaring heb opgedaan m.b.t. de Canarische techniek en de lokale wet- en regelgeving. Deze ervaring heeft veel contacten opgeleverd bij plaatselijke overheidsinstanties die tot op de dag van vandaag handig en nuttig zijn voor het uitvoeren van mijn dagelijkse werkzaamheden als zelfstandig ondernemer (sinds 2012).

Naast de werkzaamheden als ZZP-er ben ik ook werkzaam als vertegenwoordiger op La Palma van topografische apparatuur (Leica), onderdeel uitmakend van het bedrijf Geoavance (met hoofdkantoor in Sevilla).

De genoemde ervaring is voor Roger Ligter de aanleiding geweest om mij bij de makelaardij te betrekken en deze verder te verfijnen en te verbeteren ten aanzien van onze klantengroep.

Mede door onze viertaligheid (Spaans, Engels, Duits, Nederlands) kunnen we het overgrote deel van onze potentiële klanten in hun eigen taal helpen met allerlei zaken hier op La Palma.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij de aankoop van een onroerend goed kunnen financiële risico´s komen kijken die door ons, dankzij onze ervaring en expertise, beperkt kunnen worden. Dankzij vertrouwelijke contacten bij verschillende notarissen, aannemers, architecten, advocatenkantoor, etc. kunnen vele risico´s beperkt of zelfs vermeden worden zodat u als koper niet voor onverwachte teleurstellingen komt te staan.

Mocht u het door u gedroomde object niet op onze website kunnen vinden, schroom niet om contact met ons op te nemen, wij kunnen samen met u bekijken of we wellicht toch het droomobject voor u kunnen vinden, hetzij via andere makelaars of andere particuliere contacten. Ook hebben wij een aantal objecten in de “stille” verkoop, eigenaren die vanwege persoonlijke motieven liever niet al te veel in de publiciteit willen treden met de verkoop van hun eigendom.

Onze sterke punten

  • Goede en brede lokale contacten met alle belangrijke partijen voor een betrouwbare en succesvolle transactie.
  • Ervaring met de lokale markt en haar speciale condities.
  • Wij spreken vloeiend Spaans voor overleg met lokale overheden en instanties.
  • Wij kunnen als aankoopmakelaar en als verkoopmakelaar optreden.

Dus ook voor de gevonden objecten bij andere makelaars kunnen wij van dienst zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

La Palma Vacant

Real estate - Properties - Estate development
Roger Ligter +34 630 768 092 (De,Ne,Eng)
Rogier van der Hoeven +34 636 575 609 (Es,Ne,Eng) rvdh@la-palma-makelaar.nl
info@lapalma-makelaar.nl
  • € 0 tot € 2.000.000