Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Appartementen Fajana

€ 490.000
Voeg toe aan favorieten
1251
Fajana Garafía La Palma Vacant

LA FAJANA, GARAFÍA– INVESTERINGSOBJECT: APPARTEMENTCOMPLEX MET VIJF APPARTEMENTEN EN ZWEMBAD.

Dit object is ideaal voor een investeerder in vastgoed, die op zoek is naar een object waar complete rust, adembenemend uitzicht en volledige afsluiting van de buitenwereld hoog in het vaandel staan. Dit kleine appartementencomplex met vijf aparte wooneenheden is gelegen in het buurtschap La Fajana, in de gemeente Garafía, op een hoogte van ca. 25m boven zeeniveau, vlak onder de imposante klif van de kust van Franceses. De kleine buurtschap ligt op een kleine landtong vanwaar men via een avontuurlijke weg langs de bergwand omhoog slingert, naar het dichtstbijzijnde dorp, Franceses. In dit dorp vindt men een kleine supermarkt, waar men voor de eerste levensbehoeften terecht kan. Verder kan men naar Barlovento (15km) of Los Sauces (25km) voor uitgebreidere voorzieningen.

Het object beslaat ca. 1.500 m² grondoppervlakte, waar we aan de uiterste westkant het appartementencomplex terugvinden dat met een totale bebouwde oppervlakte van 589m² ruim bemeten is. De gehele kavel is omheind met een hoge muur waardoor privacy voor de gasten/gebruikers gegarandeerd is. De kavel wordt gekenmerkt door een ruime tuin met de typische Tarajal bomen, waar ook de huidige naam van het complex van is afgeleid, “La Quinta del Tarajal”. Op de kavel heeft men de beschikking over twee afzonderlijke barbecueruimtes met terras, een groot zwembad met omliggende terrassen en (lig)stoelen en een ruim opgezette tuin met diverse bomen en planten om het geheel een weelderig aanzien te geven.

Ten aanzien van de appartementen, het gebouw stamt uit de jaren vijftig maar is in de tussentijd verschillende keren opgeknapt, zonder de originele identiteit van de oude Canarische bouwstijl te verliezen. In verschillende appartementen vinden we dan ook nog houten plafonds, authentiek hang- en sluitwerk alsook de typische vensterbankzitjes, de zgn. ´poyos Canarios´ terug. In zijn totaliteit zijn er vijf appartementen beschikbaar (één tweepersoons en vier driepersoons). Alle appartementen hebben de beschikking over een ruime eet-woonkeuken, één of twee slaapkamers en een badkamer. Verder heeft elk appartement zijn eigen terras waar men heerlijk van de maaltijden kan genieten of waar men heerlijk tot rust kan komen. Al het meubilair zichtbaar op de foto´s is inbegrepen bij de verkoop. Kortom, een object waar afzonderlijke gasten maar ook prima grotere groepen (denk aan workshops, seminars) prima hun plek kunnen vinden en compleet in alle rust kunnen genieten van het relatief gunstige klimaat dat er heerst op zeeniveau.

De toeristische exploitatie is in bedrijf, met een gemiddelde bezettingsgraad. Zowel lokale (Canarische) toeristen als de buitenlandse (rustzoeker) weten vaak hun weg naar dit object te vinden.

Zoals in veel gevallen, verdient het huis wat kleinschalig (achterstallig) onderhoud (o.a. verven van houtwerk) maar verder hebben we hier een object dat direct in bedrijf kan worden genomen en wellicht met een iets commerciëlere instelling kan uitgroeien tot een frequent bezocht complex.

Neem contact op voor meer details, dit kan wellicht het stilteparadijs zijn waar u voor uzelf of voor uw klanten/vrienden naar op zoek bent.

Vraagprijs: 490.000 € + 3%

 

 

Woning ID: 18078
Prijs: € 490.000
Bebouwde oppervlakte: 589 m2
Oppervlakte perceel: 1.500 m2
Slaapkamers: 14
Badkamers: 5
oceaanzicht
zwembad
omheind terrein
irrigatie systeem
opslagruimte
internet
Canarisch houten dak
toeristische verhuurvergunning

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Lomada Grande

€ 249.000
Las Tricias – Lomada Grande, enorm eigendom met ruime toeristische mogelijkheden. Een object voor een toerist [more]
Las Tricias – Lomada Grande, enorm eigendom met ruime toeristische mogelijkheden. Een object voor een toerist [more]
50 m2full info
rligter

Casa Los Dragos

€ 180.000
Las Tricias – authentiek huis met mogelijkheden voor toeristische verhuur, omgeven door amandelbomen en drakenbomen [more]
Las Tricias – authentiek huis met mogelijkheden voor toeristische verhuur, omgeven door amandelbomen en drakenbomen [more]
21 89 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000