Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Appartementen Tajuya

€ 420.000
Voeg toe aan favorieten
1957
Apartamentos Tajuya El Paso La PalmaApartamentos Tajuya El Paso La Palma

Tajuya, toeristisch appartementencomplex met zwembad.

Dit volledig in bedrijf zijnde appartementencomplex ligt in een goede klimaatzone, op een hoogte van ca. 500m, aan de westzijde van het eiland, in het gebied genaamd Tajuya. Vanaf dit complex heeft men uitzicht over een groot deel van de westkant van het eiland en de Atlantische oceaan. De ligging op slechts 10 minuten van de stad Los Llanos de Aridane maakt dit tot een centraal gelegen object waarbij men in rust kan genieten van een kort of lang verblijf.

De kavel beslaat ca. 750m², waarop in totaal zes wooneenheden aanwezig zijn, verdeeld over drie gebouwen, met een totale bebouwde oppervlakte van 305m². Het hoofdgebouw wordt op dit moment bewoond door de eigenaren (residentieel gebruik is toegestaan) maar is ook nog op te delen in twee onafhankelijke wooneenheden voor de verhuur. Naast dit hoofdgebouw zijn er twee secundaire gebouwen met elk twee appartementen, waarbij alle appartementen een gemiddelde oppervlakte van ca. 45m² hebben. Elk appartement heeft de beschikking over een woonkamer-keuken, een badkamer geschikt voor invaliden en een slaapkamer.

Als extra voorzieningen beschikt het complex over een zwembad en een klein kinderzwembad. Ook is er centrale verwarming aanwezig en wordt ook het afvalwater op een biologische manier gereinigd om zo min mogelijk schadelijke stoffen te genereren.

Vraagprijs: 420.000 € + 3%

Neem contact op.

 

Woning ID: 16338
Prijs: € 420.000
Bebouwde oppervlakte: 305 m2
Oppervlakte perceel: 750 m2
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6
verwarming
oceaanzicht
zwembad
omheind terrein
irrigatie systeem
internet
gastenaccommodatie
  • € 0 tot € 2.000.000