Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Appartementencomplex Los Cancajos

€ 1.295.000
Voeg toe aan favorieten
1738
apartments cancajos la palma

COMPLEX MET ACHT APPARTEMENTEN, VERHUURLICENTIE, ZWEMBADEN EN BARBECUE RUIMTE 

UNIEK OBJECT OP LA PALMA!!! Een goed lopend complex (Booking, Alltours, etc.) in Los Cancajos, met acht moderne appartementen, twee zwembaden en een algemene barbecue ruimte, die zorgen voor een prettig verblijf op La Palma. Het complex is in 1997 aangekocht door de huidige eigenaar en gedurende een jaar compleet verbouwd. Alle appartementen hebben veel privacy op hun eigen terras en hebben vanzelfsprekend een prachtig zeezicht, mede dankzij de trapsgewijze opbouw van het complex. Het complex ligt op zeeniveau, de ideale hoogte waar een relatief mild klimaat heerst. Verder is de centrale ligging ook ideaal voor het maken van uitstapjes naar het strand (in Los Cancajos) of Santa Cruz de La Palma.

Het complex beslaat ca. 4.000 m² met daarop acht moderne vakantie-appartementen (met een totale bebouwde oppervlakte van ca. 500m2), trapsgewijs gebouwd,  waarmee zowel privacy als uitzicht worden gegarandeerd. Eén appartement beschikt over twee slaapkamers terwijl de overige appartementen allemaal één slaapkamer hebben. Alle appartementen verkeren in prima staat en zijn gedurende de jaren prima onderhouden door een vaste onderhoudsploeg, die al die tijd hun ziel en zaligheid in het exploiteren van dit object hebben gestoken. Alle appartementen zijn van alle gemakken voorzien, met compleet uitgeruste keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Ook draadloos internet en satelliet tv is beschikbaar in alle appartementen.

Over het hele park zijn prachtige lava-tuinen aangelegd met hoofdzakelijk cactussen, die het hele complex een vulkanisch en opgeruimd uiterlijk geven. Vanaf alle privé terrassen alsook vanuit het zwembad kan men van de prachtige vergezichten over zee en een deel van de oostkust en de hoofdstad Santa Cruz de La Palma genieten. Vanaf de publieke zithoekjes en de barbecue-ruimte op het hoogste niveau van het complex kan men heerlijk genieten van vergezichten op de oceaan, Tenerife en La Gomera. Verder is er op het hoger gelegen deel van het complex ook een groot zwembad (9*5,5m) en een klein kinderzwembad (2,5*2,5m) met ruim zonneterras te vinden. Tot slot is er op het terrein ook parkeergelegenheid voor de gasten, en ook direct buiten de poort is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Het park is relatief onderhoudsarm; de complete bewatering is geautomatiseerd door middel van een uitgebreid irrigatiesysteem. Op deze manier wordt het onderhoud tot een minimum beperkt en is het park met weinig inspanning goed bij te houden (lees: lage onderhoudskosten).Verder is er nog een grote watertank beschikbaar met waterrecht voor de bevloeiing van de tuin. Vandaag de dag heeft het complex een overeenkomst met een hotel in de directe nabijheid voor de maaltijden; deze is te behouden, te vernieuwen of op te zeggen.

De huidige eigenaar heeft het bestaande complex gedurende alle jaren onderhouden en geëxploiteerd met een vaste onderhoudsploeg en het complex heeft dan ook een prachtige uitstraling, wat ook naar voren komt uit de verhuurcijfers, met een gemiddelde bezettingsgraad tussen de 75 en 85% (inzage in cijfers bij duidelijke interesse). Een prachtig investerings-object met verhuurlicentie. Volledig in bedrijf met boekings-agenda én met een zeer goede bezetting en hoge verhuuropbrengst.

Neem contact met ons op voor dit unieke object.

Vraagprijs: 1.850.000 €  (vraag naar onze voordelige courtage)

Woning ID: 15698
Prijs: € 1.295.000
Bebouwde oppervlakte: 500 m2
Oppervlakte perceel: 4.000 m2
Slaapkamers: 9
Badkamers: 8
oceaanzicht
zwembad
irrigatie systeem
opslagruimte
waterrechten (zie informatie)
internet
Canarisch houten dak
toeristische verhuurvergunning

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Crepería Los Cancajos

€ 29.000
Los Cancajos – Bar “Crepes en Wafels” met complete inventaris ter overname.  Een object op een toplocatie, centraal [more]
Los Cancajos – Bar “Crepes en Wafels” met complete inventaris ter overname.  Een object op een toplocatie, centraal [more]
60 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000