Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bouwkavel Palmasol Breña Alta

€ 85.000
Voeg toe aan favorieten
1510

Palmasol, bouwkavel in rustige woonwijk, zeer centraal gelegen.

Met de aankoop van dit object beschikt de toekomstige eigenaar over een bouwkavel van ca. 860m², waarvan 60% te bebouwen is, verdeeld over twee verdiepingen. Deze kavel ligt in de wijk Palmasol 2, een rustige buurt, gelegen op korte afstand van de hoofdstad Santa Cruz de La Palma, de haven, de luchthaven en het ziekenhuis. Een ideale locatie voor een prettig woonklimaat maar tegelijkertijd beschikt over een zeer goede bereikbaarheid.

De kavel ligt op een hoogte van 260m, waar gedurende het hele jaar een mild klimaat heerst. Vanaf de kavel heeft men prachtig uitzicht over de oceaan (met Tenerife en La Gomera op de achtergrond) en een deel van de oostkant van La Palma.

De kavel ligt in een bestaande woonwijk, wat inhoudt dat alle aansluitingen op nutsvoorzieningen binnen handbereik beschikbaar zijn. De kavel ligt aan het eind van een doodlopende straat met 10 huizen waardoor er weinig overlast is van voorbijrijdende auto´s. Er bestaat de mogelijkheid om een toegang aan beide kanten van de kavel te creëren, aangezien er aan de bovenzijde van de kavel een tweede straat loopt.

Een interessante locatie, waar geheel naar eigen wens een ruim huis op te bouwen is. Voor eventuele bouwbegeleiding kunt u ook contact met ons opnemen, dit kan één van ons ook prima verzorgen.

Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 85.000 € + 3%

Woning ID: 17046
Prijs: € 85.000
Oppervlakte perceel: 860 m2
oceaanzicht
  • € 0 tot € 2.000.000