Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bouwkavel Tenagua

€ 120.000
Voeg toe aan favorieten
322

Tenagua – bouwkavel met prachtig uitzicht over de oceaan en omliggende buureilanden.

  • Residentieel en toeristisch gebruik toegestaan.
  • Prachtige vergezichten over de oceaan en de buureilanden Tenerife en La Gomera.
  • Verdeeld over twee terrassen (relatief weinig grondverzet noodzakelijk).
  • Goede klimaatzone.

Ideale bouwkavel voor zowel toeristisch als residentieel gebruik, op een ideale hoogte in het gebied Tenagua, waar één van de meest ideale microklimaten van de hele oostkant heersen. De kavel ligt aan een doodlopende weg wat de complete rust voor de toekomstige eigenaren garandeert. Via het lokale wegennet bereikt men in 10-15 minuten de hoofdstad Santa Cruz de La Palma en op een paar minuten bevindt zich het dorp Puntallana waar alle benodigde diensten te vinden zijn (winkels, dokter, benzinepomp, etc.).

De kavel ligt op een hoogte van 470m van waar men een prachtig uitzicht heeft over de oceaan en het complete “Breña” dal, een prachtige vallei met wijd verspreidde dorpen als San Antonio, San José en San Pedro.

De zone Tenagua wordt gekenmerkt door de wijd opgezette bebouwing van middelgrote en grote huizen zonder dat deze direct grote agglomeraties van gebouwen vormen, wat het natuurlijke karakter van de omgeving versterkt. De benodigde voorzieningen als water en elektriciteit zijn op korte afstand beschikbaar waardoor de nieuwbouw dus relatief eenvoudig aan te sluiten is op deze voorzieningen. De ligging, het uitzicht, het milde klimaat en de rustige omgeving zijn de ideale ingrediënten voor zowel residentiele als toeristische klanten.

Er is (op aanvraag) een bouwproject beschikbaar dat eventueel verder uitgewerkt kan worden, indien deze aansluit op de wensen van de toekomstige eigenaar.

Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Woning ID: 22295
Prijs: € 120.000
Bebouwde oppervlakte: 180 m2
Oppervlakte perceel: 1.220 m2
oceaanzicht
  • € 0 tot € 2.000.000