Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bouwkavel Tijarafe

€ 280.000
Voeg toe aan favorieten
933
Casa Type 1Casa Type 1Casa Type 1 rearCasa Type 2Casa Type 2Casa Type 2 rear

Calabaceras, toeristische bouwgrond met wonderschoon uitzicht en project en licentie voor drie toeristische huizen.

Een toeristische investering voor de toekomst in een ideale klimaatzone?

De kavel ligt in het gebied Las Calabaceras, vlak ten noorden van het dorp Tijarafe in de gelijknamige gemeente. In het dorp Tijarafe, gelegen op een paar minuten afstand, zijn alle benodigde diensten te vinden (winkels, dokter, bank, etc.).

Vanaf de kavel van ca. 8.000 m2, gelegen op een hoogte van 500 m, heeft men een prachtig uitzicht over de oceaan en het lagergelegen land. Vanwege de grondclassificatie, die alleen toeristisch bouwen en landbouw toestaat, zijn er in de directe nabijheid weinig tot geen huizen aanwezig, waardoor het zeer rustig is. De benodigde nutsvoorzieningen zijn al aangelegd: een verzwaarde elektriciteitsaansluiting alsmede stadswater (nu nog bouwwater). De kavel ligt halverwege een goed berijdbare onverharde openbare weg die zich uitstrekt tussen de Camino de Miranda en Camino La Molina en waar alleen wat bestemmingsverkeer (hoofdzakelijk akkerbouwers) gebruik van maakt. De kavel is goed toegankelijk gemaakt door het aanleggen van een helling met inrit.

Complete rust is op deze locatie dan ook gegarandeerd, iets dat door de toeristische natuurliefhebber die op zoek is naar totale ontspanning tijdens zijn of haar vakantie, zeer gewaardeerd zal worden.

De afgegeven bouwlicentie is voor de bouw van drie huizen, één van 140 m2 (4 bedden) en twee van 80 m2 (3 bedden), resulterend in een toeristische exploitatie van 10 bedden.

Een interessante locatie, waar volgens het bestaand project deze drie moderne bungalows te realiseren zijn. Wij kunnen u eventueel ook een (klein) beetje op weg helpen met lokale aannemers voor het opstarten van de bouwactiviteiten.

Op de kavel zijn al enkele bouwactiviteiten uitgevoerd, waaronder het egaliseren van de kavel, het bouwen van muren en het aanbrengen van enkele funderingen. Als koper krijgt u de beschikking over de volledige projectdocumentatie, inclusief bestek en gedetailleerde constructietekeningen.

Interesse? Neem contact op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Vraagprijs: 280.000 € + 3%

Woning ID: 21695
Prijs: € 280.000
Oppervlakte perceel: 8.045 m2
oceaanzicht
toeristische verhuurvergunning

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Finca Arecida

€ 90.000
Arecida, toeristische bouwgrond in zone met ideaal klimaat. Op zoek naar een toeristische investering, deze toerist [more]
Arecida, toeristische bouwgrond in zone met ideaal klimaat. Op zoek naar een toeristische investering, deze toerist [more]
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000