Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bouwkavels Tinizara

Voeg toe aan favorieten
578

Tinizara–Object met residentiële en toeristische bouwkavels.

  • Object voor residentiele bouw en eventueel vakantiewoningen.
  • Goede klimaatzone.
  • Prachtig uitzicht.
  • Omgeven met prachtige natuur.

Dit investeringsobject ligt in het buurtschap Tinizara, op de rand van de noordelijke gemeentegrens van Tijarafe, waar een prima klimaat en het prachtige uitzicht op de omgeving en de oceaan gegarandeerd zijn. Het object ligt op een hoogte van ca. 800m, op ca. 10 minuten rijden van Puntagorda, een lokaal dorp waar men prima voor alle eerste levensbehoeften terecht kan en waar ook andere diensten (dokter, tandarts, benzinestation, etc.) voor handen zijn. De grotere stad Los Llanos bevindt zich op ca. 45min. Het object kenmerkt zich door de rust die heerst in de directe omgeving, die zowel door u als eigenaar als door mogelijke toekomstige toeristen zeer op prijs gesteld zal worden.

Het object bestaat uit de volgende delen:

  • 4 residentiele plots van ca. 1.000m². Deze kavels zijn grotendeels voorbereid, voorzien van muren die zorgen voor een correcte ondersteuning van de grond, en zelfs enkele funderingen van de huizen zijn reeds aangebracht.
  • 1 agrarische plot, van ca. 4.000m², waar men op basis van de huidige wetgeving toestemming kan aanvragen voor de bouw van toeristische huisjes tot een maximum van 10 bedden (project en aanvraag niet gerealiseerd).

Sterke punten van dit object zijn het fabelachtige uitzicht dat wordt gegarandeerd door de geschakelde ligging van alle kavels, de dagelijkse zonsondergang, de prachtig landelijke omgeving en tot slot het milde klimaat in deze zone.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Vraagprijs: op aanvraag

Woning ID: 19693
Oppervlakte perceel: 8.156 m2
oceaanzicht

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Finca Arecida

€ 90.000
Arecida, toeristische bouwgrond in zone met ideaal klimaat. Op zoek naar een toeristische investering, deze toerist [more]
Arecida, toeristische bouwgrond in zone met ideaal klimaat. Op zoek naar een toeristische investering, deze toerist [more]
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000