Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Aceró

€ 240.000
Voeg toe aan favorieten
1577
Casa Los Llanos La Palma

TRIANA – STADSHUIS MET BINNENPLAATS EN VERHUURVERGUNNING.

Dit huis kan prima fungeren als eigen bewoning maar is op dit moment in gebruik als goedlopende vakantiewoning (economische gegevens op aanvraag).

De huidige eigenaren hebben de woning onlangs een facelift gegeven en deze wordt op dit moment succesvol verhuurd. Het is een ruim huis met een grote binnenplaats, het ligt op een hoogte van ca. 325m en op loopafstand van het centrum van Los Llanos, ideaal voor zowel eigenaar als mogelijke huurders.

Het object bestaat uit een kavel van ca. 250m²met daarop een woonhuis van ca. 100m². Vanaf het trottoir komt men via een overdekt terras bij de woning. Na binnenkomst treft men achtereenvolgens een slaapkamer, de woonkamer, de keuken en nog twee slaapkamers aan. De woonkamer verschaft toegang tot een kleine overdekte patio, een tweede badkamer en de open patio. Vanaf deze patio is er verder nog toegang tot een washok en een grote ruimte van ca. 25m² die nog gehele naar eigen wens is in te delen.

Het huis is gebouwd in de zeventiger jaren en is door de jaren heen uitgebreid en verbouwd. Er is inmiddels een bovenverdieping opgebouwd, die echter niet tot het eigendom behoort. Er is wel nog de mogelijkheid om een derde verdieping te bouwen, indien gewenst. De woning is onlangs gerestaureerd en verkeert dan ook in een prima staat. De woning is voorzien van een zonnepaneel voor de warm water voorziening en er is ook een waterrecht met galerij water inbegrepen.

Neem contact op voor meer details of een bezichtiging.

Vraagprijs: 240.000 € + 3%

Woning ID: 13223
Prijs: € 240.000
Bebouwde oppervlakte: 125 m2
Oppervlakte perceel: 250 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
opslagruimte
internet
toeristische verhuurvergunning
  • € 0 tot € 2.000.000