Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Cajita Blanca

€ 100.000
Voeg toe aan favorieten
791

SANTA CRUZ –CAJITA BLANCA–STADSHUIS OP KLEINE KAVEL MET GARAGE

In de wijk Montecristo, in het hoger gelegen gedeelte van Santa Cruz de La Palma, ligt dit stadshuis met uitzicht over de Avenida El Puente en de bergen, op loopafstand van het stadscentrum. Een centrale plek waar veel bewoonbare oppervlakte beschikbaar is en waar ook nog wat buitenruimte is (overdekt terras en stukje grond).

Het huis stamt uit de veertiger jaren en beslaat in totaal ca. 175m² woonoppervlak, gelegen op een kavel van 285m² en toegankelijk via een voetgangersentree vanaf de calle Montecristo (ca. 50m). Het huis bestaat uit twee delen, de woning op de benedenverdieping en een grote constructie op de bovenverdieping, die dankzij de aanwezigheid van water en elektriciteit geheel naar wens van de nieuwe eigenaar kan worden ingericht. De woonverdieping beschikt over een langwerpige woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en nog wat opbergruimte in de vorm van kleine kamers.

Het overdekte terras van 16m² is voorzien van een buitenkeuken met barbecue. De bebouwde oppervlakte op de bovenverdieping omvat ca. 40m², verdeeld over 5 verschillende vertrekken, waarvan één ingericht is als badkamer. Op deze bovenverdieping zijn ook nog twee terrassen beschikbaar. Het huis verdient een renovatie maar is wel bewoonbaar.

Bij dit object is een inpandige parkeerplaats inbegrepen, die gelegen is in het gebouw “Tulipan” (Calle Jose Guadalupe Hernández), op ca. 75m loopafstand.
Een stedelijk object, met veel mogelijkheden om een eigen identiteit aan het huis te geven (kantoorruimte, werkplaats, extra slaapkamers, etc.). En een eigen inpandige parkeerplaats inbegrepen, met optie voor een tweede parkeerplaats).

Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 107.500 € + 3%

Woning ID: 19453
Prijs: € 100.000
Bebouwde oppervlakte: 175 m2
Oppervlakte perceel: 285 m2
oceaanzicht
opslagruimte
internet
garage
gastenaccommodatie

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Valle La Luna

€ 200.000
Valle La Luna – ruime eengezinswoning in rustige woonwijk, op loopafstand van Santa Cruz. Gelegen in een rustige wo [more]
Valle La Luna – ruime eengezinswoning in rustige woonwijk, op loopafstand van Santa Cruz. Gelegen in een rustige wo [more]
32 130 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000