Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Cancajos

€ 388.000
Voeg toe aan favorieten
122

Los Cancajos, royale woning met fabelachtig uitzicht, direct aan zee.

Dit object ligt direct aan de kust, nabij het toeristische dorp Los Cancajos, met een heerlijk aangenaam klimaat, op een hoogte van nog geen 50m. Het uitzicht is vanzelfsprekend fabelachtig, er kan elke dag genoten worden van de prachtige zonsopgang, met een zon die van achter het buureiland Tenerife opkomt. Ook La Gomera is prachtig zichtbaar en zorgt elke dag opnieuw voor een adembenemend begin van de dag. De hoofdstad Santa Cruz de La Palma ligt op een kleine tien minuten afstand, terwijl andere belangrijke infrastructuur als het vliegveld en de zeehaven ook op zeer korte afstand liggen.

Het ruime huis staat op een stuk grond van ca. 300m², waarbij aangemerkt moet worden dat het overgrote deel van de grond bezet wordt door de woning. Rondom zijn twee terrassen aanwezig om heerlijk te kunnen genieten van het “gebruikelijke” buitenleven op La Palma. Het ruime huis beslaat ca. 170m² en is zeer praktisch ingericht, met ruime kamers waarvan er één voorzien is van een eigen badkamer. Het huis beschikt in totaal over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een riante woonkamer en een keuken met aansluitend terras. Vanuit de grootste slaapkamer heeft men toegang tot een terras dat rond een groot deel van het huis loopt. Aan de voorzijde van de woning is ook de woonkamer gelegen, van waaruit men toegang heeft tot een ruim balkon, met het eerdergenoemde zeezicht als topic, met de buureilanden Tenerife en La Gomera op de achtergrond. Ook kan men genieten van uitzicht over het dorp Los Cancajos en de bijbehorende zwarte zandstranden. De woning maakt deel uit van een klein buurtje met een vijftal andere huizen, parkeren kan in directe nabijheid van het huis.

Het gaat om een ruim opgezet huis met riante kamers en terras aan de voorzijde, op korte afstand van alle benodigde voorzieningen. Er dient hier en daar wat cosmetisch herstelwerk verricht te worden om een prachtige woning op een toplocatie te verkrijgen.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 388.000 €

 

Woning ID: 20595
Prijs: € 388.000
Bebouwde oppervlakte: 170 m2
Oppervlakte perceel: 300 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
oceaanzicht
opslagruimte
internet
  • € 0 tot € 2.000.000