Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Dehesa

€ 280.000 Verkocht
Voeg toe aan favorieten
1358

VERKOCHT!

SANTA CRUZ – DEHESA – VRIJSTAAND CHALET MET UITZICHT EN UITBREIDMOGELIJKHEDEN

Vlak boven de hoofdstad Santa Cruz, in het buurtschap Dehesa, ligt dit huis met uitzicht over de nabije omgeving en de oceaan. Een ideale plek voor mensen die rust en privacy zoeken maar ook een comfortabel huis wensen op korte afstand van de stad. De buurt is voor de eerste levensbehoeften hoofdzakelijk gericht op de hoofdstad, op ca. 5 minuten afstand per auto, kortom een rustig en uniek object met een zeer centrale ligging.

Het huis stamt uit de tachtiger jaren en beslaat in totaal ca. 230m² woonoppervlak, ca. 2.000m² grondoppervlak en is toegankelijk via twee afzonderlijke ingangen, direct vanaf de weg. Vanaf het afsluitbare hek tot aan het huis is de gehele entree voorzien van tegels en dus zeer geschikt als parkeergelegenheid en onder het huis bevindt zich een inpandige parkeerplaats. Het huis heeft in totaal 3 verdiepingen, waarbij we op de begane grond de garage vinden, op de 1e verdieping de woonverdieping en op de tweede verdieping bevindt zich het washok en het ruime dakterras.

Het woongedeelte bestaat uit een grote salon-eetkamer, een keuken, twee slaapkamers, een tv kamer, en twee badkamers. Via het trappenhuis kan men zowel de beneden- als de bovenverdieping bereiken. Aan de voorzijde van het huis is een groot balkon (20m²) met uitzicht over de omgeving en de oceaan terwijl aan de achterzijde een ruim schaduwrijk terras is. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een grote barbecue-buitenkeuken met aansluitend toilet. Rondom het huis ligt een mooie ruime tuin met veel vruchtbomen en er is ook nog ruimte om eventueel een groetentuin aan te leggen. Verder staat er nog een schuurtje op het eigendom dat gemakkelijk te verbouwen is tot klein appartement. Vanwege de bestemmingsplannen is het ook mogelijk nog extra bij te bouwen, mocht daar interesse voor bestaan. Het gehele eigendom is omheind met een hek of muren.

Een mooi ruime woning op een centrale locatie, ideaal voor rustzoekers die wel op korte afstand van de “bewoonde” wereld willen wonen. En dat alles in een prima klimaatzone.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details.

Vraagprijs: 280.000 € + 3%

Woning ID: 17924
Prijs: € 280.000 Verkocht
Bebouwde oppervlakte: 230 m2
Oppervlakte perceel: 2.000 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
  • € 0 tot € 2.000.000