Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa El Drago

€ 680.000
Voeg toe aan favorieten
628

UNIEK OBJECT VAN GOEDE KWALITEIT IN IDEALE KLIMAATZONE.

  • Goede bouwkwaliteit.
  • Veel privacy (geen directe buren).
  • Ruim opgezette kamers en vertrekken.
  • Mogelijkheden voor toeristische exploitatie.

In het lager gelegen deel van de gemeente Los Llanos, net boven het toeristische oord Puerto Naos, op een hoogte van ca 270 m, ligt deze prachtige moderne woning die zodanig ingericht is dat er meerdere wooncombinaties mogelijk zijn.

Vanaf de compleet geïsoleerd gelegen kavel is er een prachtig uitzicht (180°) over de omgeving en de oceaan, met de prachtige dagelijkse zonsondergang als dagelijks terugkerend schouwspel. Het object ligt op ca. 20 miuten van de stad Los Llanos de Aridane in een zone met ideale klimatologische omstandigheden en in het dichterbij gelegen dorp Las Manchas beschikt men over enige buurtwinkels voor de eerste levensbehoeften.

Het huis is zeer ruim opgezet en beschikt over twee verdiepingen. Opvallend is de grootte van alle kamers en de meeste hebben uitzicht op de oceaan. Het huis is zo ingericht dat er meerdere wooncombinaties mogelijk zijn. De benedenverdieping bestaat uit een centrale ruimte met aan beide zijden een woon/werk-unit die beiden ca 80m2 beslaan. Één deel is als compleet appartement ingericht. Een woonkamer met open inbouwkeuken, een slaapkamer en een zeer ruime badkamer. Aan de andere kant ligt een grote yoga-ruimte met parketvloer, houten plafond en een mooie lichtinval. Hier is ook een royale badkamer aanwezig. Deze vleugel kan dus prima ook als appartement worden ingericht.

De bovenste verdieping heeft dezelfde opdeling, men komt binnen in de centrale ruimte (eventueel als extra slaapkamer te gebruiken) waar vooral het prachtige houtwerk van het hoge dak opvalt. Aan beide zijden vinden we weer twee woon-units van ca 60m2 met beiden een eigen badkamer en keuken. Deze verdieping wordt momenteel verhuurd waardoor er op ditmoment geen foto materiaal beschikbaar is. Wel is de prachtige hal te zien die via een binnentrap verbonden is met de benedenverdieping.

Beide verdiepingen hebben een groot terras met een panoramisch uitzicht op oceaan, het beneden terras is overdekt met een elegante houten pergola. Deze plek leent zich om optimaal te genieten van de hoge levenskwaliteit met de prachtige zonsondergangen als dagelijks terugkerend schouwspel.

Het perceel (3.360m2) bestaat uit verschillende terrassen met het huis op de bovenste. Eronder ligt nog een zeer knusse studio, kortom aan leefruimte geen gebrek. Eén terras is vrijgelaten om, indien gewenst, een zwembad aan te leggen. Het laatste terras is schaduwrijk dankzij de vele bomen en is perfect als b.v. speelplek voor de kinderen.

De tuin heeft naast veel bloemenpracht ook fruitbomen, avocado´s en mooie palmbomen.

De techniek is netjes ondergebracht in een aparte ruimte direct naast het huis. Het stadswater kan worden opgeslagen in de dichte watertank dat op een hoger gelegen deel van het perceel ligt. Op de benedenverdieping is er een vloerverwarming voorbereid, maar in dit warme klimaat is er nog nooit de noodzaak geweest deze te activeren. Het huis beschikt over een centrale stofzuig systeem, zeer uniek. De vensters zijn voorzien van dubbele beglazing en jaloezieën.

Naast residentieel gebruik zien wij dit als een ideaal object om wonen en werken te combineren in de beste temperaturen van het eiland. Veel ruimte, en toch onderhoudsvriendelijk.

Woning ID: 22135
Prijs: € 680.000
Bebouwde oppervlakte: 400 m2
Oppervlakte perceel: 3.360 m2
Slaapkamers: 6
Badkamers: 5
oceaanzicht
irrigatie systeem
opslagruimte
internet
gastenaccommodatie
dubbele beglazing
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Hibiscus

€ 837.000
UNIEK OBJECT VAN ZEER HOGE KWALITEIT IN GOEDE KLIMAATZONE. Hoge (duitse) bouwkwaliteit. Veel privacy (geen directe [more]
UNIEK OBJECT VAN ZEER HOGE KWALITEIT IN GOEDE KLIMAATZONE. Hoge (duitse) bouwkwaliteit. Veel privacy (geen directe [more]
32 212 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000