Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa El Fayal

€ 160.000
Voeg toe aan favorieten
568

El Fayal, uniek object met bestaande ruwbouw en vele mogelijkheden,op geringe afstand van de dorpskern van Puntagorda.

  • Ruwbouw en terrassen deels uitgevoerd.
  • Veel privacy.
  • Mogelijkheden voor toeristische exploitatie.
  • Zeer centrale ligging ten opzichte van het dorp en uitvalswegen.

Dit object ligt op een zeer centrale locatie, op geringe afstand van het dorp Puntagorda en nabij de uitvalswegen richting het noorden en westen van het eiland. Het huis ligt in het gebied El Fayal en is bereikbaar vanaf de hoofdweg via de Camino de Los Chamizos, een verharde weg die direct langs het eigendom loopt. Vanaf de kavel is er een prachtig uitzicht over het lagergelegen Puntagorda en de oceaan, met de prachtige dagelijkse zonsondergang. Het object ligt op een hoogte van ca. 800m en in het dorp Puntagorda beschikt men over alle noodzakelijke winkels en voorzieningen, terwijl de grote stad Los Llanos de Aridane op een afstand van één uur rijden ligt.

Op de kavel van ca. 4.000 m²staat de ruwbouw van een huis met een totale bebouwde oppervlakte van ca. 60m² en de kavel zelf is verdeeld over verschillende niveaus (terrassen) waarbij al flink geïnvesteerd is in de aanbouw van muren. De ruwbouw van het huis staat midden op het eigendom, en is in het interieur verdeeld over twee ruimte die geheel naar eigen wens zijn in te richten. Er is een vide aanwezig, een soort tussenvloer, waar prima een slaapkamer te creëren is. Direct voor het huis is voldoende ruimte voor het creëren van een terras en er is ook al een grote trap aanwezig die toegang verschaft tot een lager niveau van de plot. Vanaf de openbare weg loopt een onverharde piste over het eigendom, die tot aan het huis loopt. Met wat licht schoonmaakwerk is deze entree prima begaanbaar te maken en men kan zelfs overwegen om deze te voorzien van een betonverharding. Maar er is in principe met relatief weinig inspanning een redelijk overzichtelijke en schone kavel te creëren, met allerlei mogelijkheden voor het verbouwen van groente en/of fruit. Zelfs mogelijkheden tot het uitbreiden van de bestaande constructie of de nieuwbouw van (toeristische) gebouwen, behoort tot de mogelijkheden.

Kortom, een prachtig object middenin een natuurlijke omgeving maar zeer centraal gelegen ten opzichte van het dorp met al zijn voorzieningen. En natuurlijk het prachtige uitzicht over het lagergelegen Puntagorda.

Interesse? Neem contact op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Vraagprijs: 160.000 € + 3%

Woning ID: 20241
Prijs: € 160.000
Bebouwde oppervlakte: 60 m2
Oppervlakte perceel: 4.000 m2
oceaanzicht
  • € 0 tot € 2.000.000