Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa El Planto

€ 160.000
Voeg toe aan favorieten
83

SANTA CRUZ – EL PLANTO – CENTRAAL GELEGEN WOONHUIS MET ZEEZICHT.

Vlak boven de hoofdstad Santa Cruz, in het buurtschap El Planto-Dehesa, ligt dit huis met uitzicht over de nabije omgeving en de oceaan. Een ideale plek voor mensen die rust en privacy zoeken maar ook op geringe afstand van de hoofdstad willen verblijven. De buurt is voor de eerste levensbehoeften hoofdzakelijk gericht op de hoofdstad, op ca. 5 minuten afstand per auto, kortom een rustig en uniek object met een zeer centrale ligging.

Het huis stamt uit de jaren veertig en beslaat in totaal ca. 150m² woonoppervlakte, ca. 340m² grondoppervlakte en is toegankelijk via twee afzonderlijke ingangen, direct vanaf de straat “El Planto”.  Aan de bovenzijde bevindt zich een voetgangersentree die direct langs de voordeur van het huis leidt. Aan de onderzijde is een entree voor voertuigen voor handen, waar men direct na de ingang een kleine kavel met daarop een klein gebouw van ca. 20m² ter beschikking heeft (privé). Vanaf deze kavel (ideaal voor eigen parkeergelegenheid) kan men aan de voorzijde van het huis komen, waar via het terras toegang tot de woning kan worden verkregen. Het huis bestaat uit 2 verdiepingen, waar op de begane grond een ruime woonkamer, een verbouwde keuken en een vernieuwde badkamer terug te vinden zijn. Vanuit de keuken heeft men toegang tot het ruime terras aan de voorzijde waar ook een barbecue en een washok/berging is. Via een smalle trap is de bovenverdieping te bereiken waar twee royale slaapkamers zijn, beiden met uitzicht over de oceaan en de nabijgelegen eilanden La Gomera en Tenerife.

Het gaat hier om een bewoonbaar huis, dat al naar gelang de persoonlijke wensen door een goede opfrisbeurt om te toveren is tot een mooie woning met eigen parkeergelegenheid, alles gelegen op zeer korte afstand van de hoofdstad van La Palma.

Er bestaat de mogelijkheid tot de aankoop van de aangrenzende bananenplantages indien men naast een woning ook op zoek is naar een goed lopende exploitatie (oogstcijfers op aanvraag beschikbaar). De oppervlakte kan naar gelang de wens tussen de 2.500 m² en 7.000 m² bedragen.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details.

Vraagprijs: 160.000 € + 3%

Woning ID: 20060
Prijs: € 160.000
Bebouwde oppervlakte: 150 m2
Oppervlakte perceel: 340 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
  • € 0 tot € 2.000.000