Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Espigón

€ 325.000 VERKOCHT
Voeg toe aan favorieten
1702
Casa Tajuya Los Llanos de Aridane La Palma

VERKOCHT!

TAJUYA, GROTE VILLA MET MOGELIJKHEID TOT TWEE WOONEENHEDEN.

Een grote villa van hoogwaardige kwaliteit met mogelijkheden om twee wooneenheden te creëren. Dit prachtige object ligt op een hoogte van 525m, aan de westzijde van het eiland, in het gebied dat bekend staat als Tajuya. Vanaf de plot heeft men prachtig uitzicht over de omgeving en de Atlantische oceaan. De ligging op slechts 10 minuten van de stad Los Llanos de Aridane maakt het tot een centraal gelegen object waar men heerlijk van de rust kan genieten.

De kavel beslaat ca. 1.000m², met een totale bebouwde oppervlakte van 236m², waarvan 56m² het overdekte terras beslaat. Het gaat om een gebouw dat middels een interne dubbele deur verbonden is en dus gemakkelijk is samen te voegen of op te delen, al naar gelang de wens van de toekomstige eigenaar.

De opbouw van het huis is van zeer hoge kwaliteit, de buitenwanden zijn geïsoleerd met styropor-platen en de fundering van het huis heeft een ingebouwde vocht barrière (zeldzaamheid op La Palma), waardoor het huis kurkdroog is. Het gehele huis heeft dubbele beglazing. Dankzij de isolatie is het ook in de warme zomermaanden heerlijk koel binnenshuis. Het huis beschikt ook over een speciaal type afvalwaterzuivering, middels een septic tank met drie afzonderlijke kamers, normaal wordt hier standaard op een beerput geloosd.

Het geheel wordt omringd door een ruime en onderhoudsarme tuin, met veel fruitbomen, citrus, mango en een enkele bananenboom. 

Vraagprijs: 345.000 € + 3%

Woning ID: 16539
Prijs: € 325.000 VERKOCHT
Bebouwde oppervlakte: 236 m2
Oppervlakte perceel: 1.000 m2
Kamers: 7
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
verwarming
oceaanzicht
omheind terrein
irrigatie systeem
opslagruimte
internet
gastenaccommodatie
dubbele beglazing

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Gámez

€ 279.999
Een object voor mensen die op zoek zijn naar een centrisch gelegen object, met de mogelijkheid om verschillende ver [more]
Een object voor mensen die op zoek zijn naar een centrisch gelegen object, met de mogelijkheid om verschillende ver [more]
260 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000