Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Gámez

€ 279.999
Voeg toe aan favorieten
2541

Een object voor mensen die op zoek zijn naar een centrisch gelegen object, met de mogelijkheid om verschillende vertrekken naar eigen wens aan te passen. Dit object is deels nog ruwbouw en kan naar wens worden afgemaakt. Ook beschikt het huis over een garage. Het huis is gelegen in de zone Tajuya, een zone met een aangenaam klimaat op een hoogte van ca. 550m en op slechts 10 minuten rijden van Los Llanos, en in de directe nabijheid van El Paso.

Het object bestaat uit een kavel van ca. 1.000m² met daarop een grote constructie van twee verdiepingen met een totale oppervlakte van ca. 260m². Op de begane grond beschikt het huis over een afgescheiden appartement met twee slaapkamers en een tweede appartement dat nog niet afgebouwd is. Ook de garage is ruwbouw en kan nog naar eigen wens aangepast worden. Rondom het huis bevindt zich voldoende ruimte voor het parkeren van auto´s. Op de bovenste verdieping bevindt zich het woonhuis met een grote hoeveelheid slaapkamers die naar gelang de wens samengevoegd kunnen worden. Verder is er een keuken met een bijkeuken en een verbinding via een trap binnenshuis tussen de beide verdiepingen.

Vanaf de bovenverdieping heeft men uitzicht over het Aridane dal en de oceaan. Het sterke punt van dit object is de centrale ligging met alle uitvalswegen nabij. Een deel van de tuin is ingericht als tuin met enkele vruchtbomen terwijl een ander deel niet beplant is.

Een praktisch object voor mensen die centraal willen wonen en ook zelf nog hun eigen draai aan het huis willen geven.

Woning ID: 10988
Prijs: € 279.999
Bebouwde oppervlakte: 260 m2
Oppervlakte perceel: 1.000 m2
omheind terrein
irrigatie systeem
opslagruimte
garage
gastenaccommodatie

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa Espigón

€ 325.000 VERKOCHT
VERKOCHT! TAJUYA, GROTE VILLA MET MOGELIJKHEID TOT TWEE WOONEENHEDEN. Een grote villa van hoogwaardige kwaliteit me [more]
VERKOCHT! TAJUYA, GROTE VILLA MET MOGELIJKHEID TOT TWEE WOONEENHEDEN. Een grote villa van hoogwaardige kwaliteit me [more]
22 236 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000