Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Jumero

€ 180.000
Voeg toe aan favorieten
1464
Casa Jumero Tijarafe La Palma Casa Jumero Tijarafe La Palma

La Punta – Woonhuizen met grond voor investeringsmogelijkheden.

  • Object voor toeristische investering in combinatie met woonhuis

  • Ideale klimaat zone

  • Prachtig uitzicht

Het object ligt in het gebied La Punta gemeente Tijarafe, klimatologisch gezien één van de beste gebieden aan de westkant. Vanaf de kavel is er een prachtig uitzicht op de omgeving en de oceaan, waar men natuurlijk van de prachtige zonsondergang kan genieten. Het object ligt op een hoogte van ca. 450 m, op ca. 20 minuten rijden van Los Llanos de Aridane. Ook in het nabijgelegen buurtschap La Punta is een supermarkt aanwezig voor de eerste levensbehoeften. Het object kenmerkt zich door de rust die heerst in de directe omgeving en die zowel door u als eigenaar als door eventueel toekomstige toeristen zeer op prijs gesteld zal worden.

Op de kavel van een kleine 4.000m2 bevinden zich twee constructies die een forse renovatie nodig hebben, maar die dan prima als woonhuis te gebruiken zijn. De constructies beslaan een vloeroppervlak van respectievelijk 80 en 90m2. Beide constructies zijn in Canarische stijl gebouwd en tussen beide constructies ligt ook nog een oude watertank (aljibe).

De kavel is in principe groot genoeg voor het plaatsen van een aantal toeristische appartementen, waarbij men wel moet voldoen aan de eisen van de bestemmingsplannen. Een groot voordeel is dat de kavel aan twee kanten ontsloten wordt door een kleine asfaltweg, op deze manier kan men een goede scheiding krijgen tussen het residentiële deel en het toeristische deel. De kavel is verdeeld in twee niveaus, waarbij beide “terrassen” nagenoeg vlak zijn;  hierdoor worden de kosten voor het bouwrijp maken aanzienlijk beperkt.

Tot slot bestaat er nog de mogelijkheid tot aankoop van aangrenzende kavels, mocht daar interesse voor bestaan.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Vraagprijs: 180.000 € + 3%

Woning ID: 15113
Prijs: € 180.000
Bebouwde oppervlakte: 170 m2
Oppervlakte perceel: 4.000 m2
oceaanzicht
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casitas la Montañeta

€ 165.000
Montañeta, woonhuis en twee neven constructies met prachtige vergezichten. Gelegen in rustige omgeving boven het do [more]
Montañeta, woonhuis en twee neven constructies met prachtige vergezichten. Gelegen in rustige omgeving boven het do [more]
1 88 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000