Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa La Laguna

€ 680.000 Verkocht
Voeg toe aan favorieten
828

VERKOCHT!

In La Laguna, Los Lllanos de Aridane op een hoogte van 385 meter ligt dit prachtig paradijs.

Het is een van de beste klimaatzones van het eiland en dat is te zien aan de bijzonder mooie tuin dat als een privé park overkomt. De totale oppervlakte van de grond is ca 5745 m2, met daarop het hoofdhuis, een gasten appartement, zwembad, wellness bereik, bodega én een huisje dat nu als kantoor wordt gebruikt.

De ingang ligt aan de weg, direct aan het begin van de oprit is de garage, verderop is er een grote carport. Er zijn meerdere paden te volgen, een leidt naar het gastenappartement (ca 35m2) met een slaapkamer en badkamer. Daarnaast ligt een wellness ruimte met een jacuzzi en sauna. Het zwembad (7x4m) ligt iets hoger vanwaar men in alle rust kan genieten van het uitzicht. Het water wordt opgewarmd door een systeem dat gebruik maakt van de zon.

Een ander pad leidt naar het hoofdhuis (134m2) dat geheel privé ligt t.o.v. de andere twee constructies. De woonkamer heeft als absolute highlight de grote open haard. De keuken is semi-open, en is voorzien van veel werkplek. Achter de keuken ligt een opslagruimte met een deur naar buiten.

Vanuit de woonkamer leiden een paar trappen naar de twee slaapkamers (met deur naar buiten) en de badkamer, er is ook een gastentoilet. Er zijn overal muurkasten en opbergruimtes te vinden. In dit gedeelte is er ook een studeerkamer met een wel zeer bijzonder plafond, van daaruit is er zicht naar de serre. Deze serre is ook erg ruim en heeft een mooi uitzicht over het grasveld en de palmbomen. Het huis beschikt over airconditioning.

Het relatief nieuw bijgebouw ligt iets verderop, het is momenteel ingericht als kantoor, maar met een eigen badkamer kan het ook voor gasten gebruikt worden.

In de tuin zijn er verschillende features, en de botanische variëteit is zeer bijzonder en er zijn veel plekken waar men rustig kan genieten van de natuur. Het gehele land is vlak, wat op La Palma niet vaak het geval is. Water wordt verzorgd via drie manieren, een eigen waterrecht, agrarisch water wat wordt opgevangen in het grote waterreservoir dat op een terras staat waar tevens de moestuin ligt. Plus een aansluiting op het stadswater ontbreekt ook niet.

Voor de wijnliefhebbers is er ook een zeer lieflijk gemaakte bodega.

Kortom het is bijna te veel om op te noemen, wij moesten dan ook selecteren om niet te veel foto´s te presenteren, dit is een paradijs dat gezien en ervaren moet worden.

Vraagprijs 680.000€ + 3%

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor vragen of een bezichtiging.

 

 

 

Woning ID: 17633
Prijs: € 680.000 Verkocht
Bebouwde oppervlakte: 200 m2
Oppervlakte perceel: 5.745 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
verwarming
oceaanzicht
zwembad
omheind terrein
irrigatie systeem
opslagruimte
waterrechten (zie informatie)
internet
garage
gastenaccommodatie
airco
  • € 0 tot € 2.000.000