Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa La Lomadita

€ 385.000
Voeg toe aan favorieten
1908
Casa La Lomadita Puntallana La Palma

Tenagua – Chalet met mogelijkheden voor werkplaats.

Dit object is waarschijnlijk meer geschikt voor de ondernemende klant, die behoefte heeft aan een ruime werkplaats voor werk en/of hobby. Maar ook voor investeerders die een aantal appartementen willen aanleggen, is dit wellicht een interessant object. Het gaat om grote hoeveelheid bebouwde oppervlakte (ca. 540m²) met een prachtig uitzicht over een deel van de oostkust van het eiland en de oceaan. Het is gelegen in Tenagua, een zone die bekend staat om zijn aangename klimaat en daarom dus ook erg in trek is bij een breed publiek. Het object ligt op een hoogte van ca. 400m en op slechts 10 minuten rijden van de hoofdstad Santa Cruz de La Palma. Ook kan men voor de eerste levensbehoeften terecht in een supermarkt in Puntallana op slechts 5 minuten rijden.

Het object bestaat uit een kavel van ca. 1.200m² met daarop een constructie met een totale oppervlakte van ca. 540m². Het  huis is gebouwd in 1997. Aan het eind van een doodlopend gezamenlijk toegangspad is het huis bereikbaar met de auto. Op de begane grond bevindt zich een grote open ruimte die dienst gedaan heeft als werkplaats, maar die natuurlijk voor velerlei doelen gebruikt of geschikt gemaakt kan worden (werkplaats, garage, appartementen, etc.). Achter deze ruime werkplaats bevindt zich verder nog een klein appartement met alle benodigde vertrekken en een grote barbecue/eetzaal met afzonderlijk toilet. Op de eerste verdieping treffen het we het woonhuis aan met een geschatte oppervlakte van zo´n 160m². Deze is voorzien van een ruime keuken, woonkamer met uitzicht over de oceaan, twee badkamers en vier slaapkamers. Boven deze woonverdieping bevindt zich nog een zolderruimte met ongeveer dezelfde oppervlakte, die nog afgebouwd dient te worden (vloeren en indien gewenst scheidingsmuren).

In vrijwel het gehele huis is veel hardhout (morera) gebruikt wat de vertrekken een prettig en warm aanzien geeft. Naast de hoofdconstructie zijn er nog twee vrijstaande constructies aanwezig die vandaag de dag dienst doen als opslagruimte maar die natuurlijk ook voor vele andere doeleinden gebruikt kunnen worden. Ook is er een zwembad aanwezig, alleen de pomp voor het circulatiesysteem dient nog aangesloten te worden, de gehele installatie is reeds voorbereid. Kortom, vele zaken om te benoemen, die wellicht bij een bezoek beter ingeschat kunnen worden.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 385.000 € + 3%

 

Woning ID: 15107
Prijs: € 385.000
Bebouwde oppervlakte: 540 m2
Oppervlakte perceel: 1.200 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
oceaanzicht
zwembad
opslagruimte
garage
Canarisch houten dak
  • € 0 tot € 2.000.000