Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa las Flores

€ 154.000
Voeg toe aan favorieten
1794

BARLOVENTO – CABEZADAS, LANDELIJK GELEGEN OBJECT MET MOGELIJKHEDEN TOT CREËREN VAN TWEE WOONEENHEDEN.

Op een hoogte van ca. 535m, aan de noordoost zijde van het eiland, in het gebied dat bekend staat als Las Cabezadas – Barlovento, ligt dit object waarbij een grote hoeveelheid grond aanwezig is en waar een toekomstige eigenaar de bestaande constructie redelijk gemakkelijk kan aanpassen om twee wooneenheden te creëren. Vanaf de plot heeft men prachtig uitzicht over de omgeving en de Atlantische oceaan. Het eigendom is ideaal voor de rustzoeker, aangezien het in het hogere deel van de gemeente ligt.

De kavel beslaat ca.2.000m², met een totale bebouwde oppervlakte van om en nabij de 200m², verdeeld over verschillende constructies en verdiepingen. Er is ook nog een separate constructie aanwezig waarvoor allerlei mogelijkheden bestaan, al naar gelang de wens van de toekomstige eigenaar. De bovenverdieping van de hoofdwoning beschikt over een woonkamer, keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Op de beneden verdieping vindt men nog een complete woning die wel nog enige renovatie vereist. Rondom de constructies zijn verschillende terrassen aanwezig, een barbecue met buitenkeuken en een ruime parkeerplaats.

De grond rondom de bebouwing beslaat een groot deel van de helling naast de kloof, waar verschillende terrassen aanwezig zijn die geschikt gemaakt kunnen worden voor het planten van groenten en fruit. De grond in dit gebied is over het algemeen zeer vruchtbaar. Ook is er een watertank beschikbaar voor sproeiwater.

Vraagprijs: 154.000€ + 3%

Woning ID: 16949
Prijs: € 154.000
Bebouwde oppervlakte: 200 m2
Oppervlakte perceel: 2.000 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
oceaanzicht
irrigatie systeem
opslagruimte
  • € 0 tot € 2.000.000