Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Madera

op aanvraag
Voeg toe aan favorieten
468

Ruimte in een centraal gelegen groene omgeving.

Aan de rand van het Nationaal Park “Caldera de Taburiente”, in een prachtige groene omgeving met een spectaculair uitzicht, ligt het landhuis Casa Madera, een ruim houten huis met een totale bebouwde oppervlakte van ca. 360 m², op een perceel van bijna 6.000 m². De wijk “Barrial del Medio” ligt op de zuidelijke flank van de Pico de Bejenado, op slechts 5 minuten van het dorp El Paso en op nauwelijks 15 minuten van de stad Los Llanos de Aridane. De luchthaven en de zeehaven liggen ook op een haalbare afstand, maximaal een half uur.

De toegang tot het huis is mogelijk via twee opritten vanuit het oosten en het westen, beide met een afsluitbaar hek. De betegelde opritten leiden naar het grote huis, waar er directe toegang is tot een grote inpandige garage aan de achterzijde (verdieping -1). Vanuit deze garage is er inpandig een toegang tot het souterrain met twee ruime bergingen, een sauna met douche en een aparte wasruimte.

Een binnentrap leidt naar de begane grond met de volgende vertrekken:

 lichte ruime slaapkamers,

– een badkamer met ligbad,

– een ruime open keuken met woonkamer met aangrenzende leeshoek en aangrenzende serre (gericht op de ochtendzon),

– de hoofdingangsdeur aan de westzijde, ernaast bevindt zich nog een gastentoilet,

– een derde kamer momenteel als kantoor ingericht.

De ramen (dubbele beglazing) zijn in het hele huis groot waardoor er veel licht binnenkomt. (Er is een verduisteringssysteem voor de zomer.) Vanuit de woonkamer is er toegang via grote schuifdeuren tot een terras met aangrenzend een grote tuin met prachtig uitzicht op de Birigoyo en de karakteristieke wolkenval over de bergbrug.

Een buitentrap leidt naar een compleet appartement met prachtig uitzicht. De woning heeft een slaapkamer, een keuken, een woonkamer en een badkamer. Er zijn twee ruime balkons met uitzicht op zee en de bergen bieden voldoende ruimte voor een tafel en (lig)stoelen. Het terras gericht op het zuiden is zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer te bereiken.

Naast de aangename woonsfeer is de plek ook ideaal voor agrarische projecten zoals de teelt van avocado’s, fruitbomen, etc, dankzij het grote grondstuk dat bij het pand hoort. Voor de groen-liefhebbers moet speciaal worden gewezen op de twee enorme ondergrondse waterreservoirs met een totale capaciteit van maar liefst 2 miljoen liter (2.000 m³), die via een ingenieus systeem regenwater van de omgeving opvangen. Via een zeer compleet irrigatiesysteem, verdeeld in 12 afzonderlijke groepen en programmeerbaar, wordt de vruchtbare grond automatisch bewaterd. Er is nog een apart watersysteem op het terrein met overal aansluitingen voor handmatig bewateren. Een genot voor elke tuinier.

Er zijn twee huisjes aanwezig die deels als ondersteuning van de infrastructuur van het water dienen en deels als opslag.

Waterrechten voor mineraalwater uit de nabijgelegen bergen zijn ook inbegrepen! Dit is voornamelijk voor eigen gebruik, het overschot wordt naar de irrigatietanks gevoerd.

Er zijn verschillende zitjes op het terrein en veel oude fruitbomen zoals sinaasappels, appels, pruimen, vijgen, kiwi’s, avocado’s en de grootste macadamia boom die we op La Palma gezien hebben.

Op het tweede perceel, ten oosten van het hoofdperceel, bevindt zich ook een zeer ruime garage met alternatieve gebruiksmogelijkheden, met een dakterras vanwaar u ook een prachtig uitzicht heeft op de omgeving. De rest van het perceel is zeer vlak en er staan al enkele Hass avocadobomen. Dit deel is dus makkelijk te separeren met eigen ingang.

Er is de mogelijkheid van een glasvezel internetverbinding, evenals een satelliet-tv- en telefoonaansluiting. Het huis heeft ook centrale verwarming en dubbele beglazing, maar de isolatiewaarde is zodanig dat de kamertemperatuur over het algemeen zeer comfortabel is zonder gebruik te hoeven maken van de eerder genoemde centrale verwarming.  Een aangename leefomgeving voor alle seizoenen!

Een ideaal huis voor natuurliefhebbers, met directe toegang tot het wandelpad naar het Nationaal Park Caldera de Taburiente en naar de Pico de Bejenado.

Prijs: Op aanvraag.

Woning ID: 22363
Bebouwde oppervlakte: 360 m2
Oppervlakte perceel: 6.000 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Garages: 2
Kelder: 1
verwarming
oceaanzicht
omheind terrein
irrigatie systeem
opslagruimte
waterrechten (zie informatie)
internet
garage
gastenaccommodatie
dubbele beglazing
  • € 0 tot € 2.000.000