Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Miranda

€ 510.000
Voeg toe aan favorieten
177

Miranda – Tijarafe, een prachtig object in landelijke omgeving met zwembad.

  • Natuurlijke omgeving.
  • Hoogwaardige bouwkwaliteit.
  • Wonderschoon uitzicht met dagelijkse zonsondergang.
  • Zout water zwembad.

Dit object is gelegen in de buurt Miranda, op een hoogte van ca. 650m, op 5 minuten afstand van het dorp Tijarafe, bereikbaar via verharde wegen. Alle winkels en voorzieningen die u nodig heeft, zijn te vinden in het dorp. De stad Los Llanos de Aridane ligt op 30 minuten rijden, het dichtstbijzijnde strand (Tazacorte) is in 20 minuten te bereiken en de hoofdstad Santa Cruz de La Palma en de luchthaven liggen op ruim een uur.

Het object beslaat een oppervlakte van ca. 3.000m², verdeeld over twee stukken grond rondom de straat Camino Miranda.

Op de onderste plot staat de ruime woning met een bebouwde oppervlakte van ca. 150m², verdeeld over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. Ook zijn er nog twee ruimtes beschikbaar voor opslag. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime wintertuin, van waaruit men een prachtig uitzicht heeft op de omgeving en de oceaan.

Rondom het huis zijn ruime betegelde terrassen aanwezig die zich uitstrekken tot aan het zoutwater zwembad, gelegen aan de voorzijde van het huis. Rondom het zwembad is vanzelfsprekend voldoende ruimte beschikbaar voor tuinmeubilair om in alle rust te genieten van de prachtige omgeving.

Het huis is in zeer goede staat en sinds eind tachtiger jaren is het verschillende keren gerenoveerd en uitgebreid. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, warmtepomp voor warmwatercirculatie en ook airconditioning is aanwezig. De complete verlichting geschiedt met behulp van ledverlichting. Tot slot zijn ook authentieke details als houten vloeren, houten dakconstructies en oude tegelvloeren aanwezig in dit prachtige huis.

Het zout water zwembad is natuurlijk een echte topic van dit object, met een oppervlakte van ca. 20m², voorzien van verwarming aan de hand van een warmtepomp met zonnecellen en een elektrische afdekking om vervuiling en waterverlies tot een minimum te beperken.

De tuin wordt onderhouden door de huidige eigenaresse waar zij met veel liefde een prachtig subtropisch geheel van gemaakt heeft en dankzij het automatische bevloeiingssysteem met relatief weinig energie prima te onderhouden is. Indien gewenst/noodzakelijk zijn contactgegevens van professionele hoveniers op aanvraag beschikbaar.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een ​​bezichtiging te plannen.

Vraagprijs: € 510.000, –

Woning ID: 20145
Prijs: € 510.000
Bebouwde oppervlakte: 150 m2
Oppervlakte perceel: 3.000 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
oceaanzicht
zwembad
irrigatie systeem
opslagruimte
internet
dubbele beglazing
airco
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Finca El Pinar

€ 410.000
Finca El Pinar Tijarafe. Leven in het paradijs, twee mooie huizen op een grondstuk van ongeveer 6000m2. De totale b [more]
Finca El Pinar Tijarafe. Leven in het paradijs, twee mooie huizen op een grondstuk van ongeveer 6000m2. De totale b [more]
43 180 m2full info
rligter

Finca Linares

€ 235.000 Verkocht
VERKOCHT! Linares, een uniek object voor de echte zoeker naar stilte, midden in de natuur. Voor de natuurliefhebber [more]
VERKOCHT! Linares, een uniek object voor de echte zoeker naar stilte, midden in de natuur. Voor de natuurliefhebber [more]
11 90 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000