Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Taboco

€ 190.000
Voeg toe aan favorieten
1525
Puntallana La Palma

Taboco – Huis ter renovatie met agrarische mogelijkheden.

Een ideaal object voor iemand die niet terugdeinst voor het grondige renoveer-werk om dit huis tot een mooie ruime woning in een prachtig landelijke omgeving om te bouwen. Er is een grote hoeveelheid vruchtbare grond direct rondom het huis voorhanden waarop allerlei gewassen en/of vruchtbomen verbouwd kunnen worden. Het huis ligt redelijk beschut achter de Montaña de la Rehoy en genieten van de rust is dan ook prima mogelijk, natuurlijk met uitzicht over een deel van de oceaan. Het is gelegen in Taboco, een zone die iets lager ligt dan het dorp Puntallana, waar men terecht kan voor de eerste levensbehoeften.

Het object bestaat in grote lijnen uit twee delen: de hoofdkavel met huis, een kavel van ca. 5.000m² met daarop een constructie met een totale oppervlakte van ca. 115m². Het huis is gebouwd aan het begin van de negentiger jaren. Aan het eind van een doodlopend gezamenlijk onverhard toegangspas is het huis bereikbaar met de auto. Na binnenkomst treft achtereenvolgens de gang, drie slaapkamers, een badkamer en de woonkamer met aansluitende keuken. Een deel van het huis is voorzien van de typische oud Canarische houten daken wat de betreffende kamers een sfeervol karakter maakt. Ook beschikt het huis over een dakterras van waar men een panorama uitzicht heeft over de omgeving en de oceaan.

Daarnaast is er nog een flink stuk grond dat ook tot het te verkopen eigendom behoort van ca. 5.000m², direct onder de dorpskern van Puntallana gelegen. Deze grond is vandaag de dag een grote wildernis, maar kan wel degelijk geschikt gemaakt worden voor de verbouw van producten. Dit stuk grond heeft de beschikking over een grote ondergrondse watertank (vermoedelijk van 2.000m³) met drie waterrechten die middels een leidingsysteem ook met het eigendom waarop het huis staat is verbonden.

Kortom, een groot eigendom waarbij het woonhuis na een grondige renovatie een prachtige plek kan worden om te verblijven en te kunnen genieten van de producten afkomstig van de eigen teelt.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 190.000 € + 3%

 

Woning ID: 16114
Prijs: € 190.000
Bebouwde oppervlakte: 115 m2
Oppervlakte perceel: 10.000 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
oceaanzicht
irrigatie systeem
waterrechten (zie informatie)
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa La Vereda

€ 180.000
Tenagua, ruim huis met uitbreidingsmogelijkheden en prachtige vergezichten. Dit object ligt in een ideale klimaatzo [more]
Tenagua, ruim huis met uitbreidingsmogelijkheden en prachtige vergezichten. Dit object ligt in een ideale klimaatzo [more]
32 125 m2full info
rligter

Casa La Lomadita

€ 385.000
Tenagua – Chalet met mogelijkheden voor werkplaats. Dit object is waarschijnlijk meer geschikt voor de ondern [more]
Tenagua – Chalet met mogelijkheden voor werkplaats. Dit object is waarschijnlijk meer geschikt voor de ondern [more]
52 540 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000