Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa El Taboco

€ 200.000
Voeg toe aan favorieten
188

El Taboco, huis voor eigen bewoning of als toeristische exploitatie.

In de directe nabijheid van het dorp Puntallana, beschut gelegen in een klein dal, op een hoogte van nog geen 400m, ligt dit object in het buurtschap El Pueblo, met prachtige monumentale huizen en ook het welbekende Casa Lujan. Vanwege de beschutte ligging kan men genieten van een rustige omgeving zonder al te veel wind. Men heeft vanaf het terras gedeeltelijk uitzicht op de oceaan terwijl het dorp Puntallana zich op loopafstand bevindt. De hoofdstad Santa Cruz de La Palma bereikt men na een autorit van 15 minuten. Kortom, een centraal gelegen object, zowel voor residenten als voor toeristen. Het huis is namelijk aangemeld als Casa Rural, een “landelijk” vakantiehuis. Vandaag de dag wordt het huis geëxploiteerd als vakantiehuis met een gemiddeld bezettingsgraad.

De nagenoeg vlakke kavel beslaat ca. 650m² en is prima te gebruiken voor het verbouwen van groeten en/of fruit, er staan al een paar grote avocado bomen en een bananenboom. Ook is er voldoende ruimte voor handen om, indien gewenst, het terras uit te breiden en wellicht kan er ook nog een zwembad gebouwd worden (navraag gemeente noodzakelijk, vergunning plichtig). Het huis beslaat ca. 95m² en is een typisch Canarische woning met pannendak, waarbij de aaneengeschakelde vertrekken achtereenvolgens plaats bieden aan een badkamer, een voorraadhok, keuken, woonkamer en twee slaapkamers. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich over de gehele lengte een pergola waarvan het middelste deel voorzien is van een dakconstructie waar men ook in geval van lichte regenval prima buiten kan zitten. Er is op de kavel parkeergelegenheid aanwezig en ook aan de straat kan me nog auto´s parkeren.

Een mooi gerestaureerd Canarisch huis met verschillende mogelijkheden, al naar gelang de wens van de toekomstige eigenaar. Een rustige locatie op korte afstand van alle benodigde voorzieningen.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 200.000 € +

Woning ID: 19786
Prijs: € 200.000
Bebouwde oppervlakte: 95 m2
Oppervlakte perceel: 650 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
oceaanzicht
opslagruimte
internet
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casa La Lomadita

€ 385.000
Tenagua – Chalet met mogelijkheden voor werkplaats. Dit object is waarschijnlijk meer geschikt voor de ondern [more]
Tenagua – Chalet met mogelijkheden voor werkplaats. Dit object is waarschijnlijk meer geschikt voor de ondern [more]
52 540 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000