Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Tajuya

€ 860.000
in
Voeg toe aan favorieten
2264

Op zoek naar een rustig maar centraal gelegen chalet met zwembad en prachtig uitzicht? Dit object kan wellicht iets voor u zijn. Een zeer ruim opgezet woonhuis met mogelijkheden om een garage om te bouwen tot gastenverblijf. Verder zijn er verscheidene bijgebouwen en het zwembad is werkelijk prachtig. Het huis is gelegen in de zone Tajuya, een zone met een aangenaam klimaat op een hoogte van ca. 500m en op slechts 5 minuten rijden van Los Llanos en El Paso.

Het object bestaat uit een kavel van ca. 4.500m² met daarop een grote verscheidenheid aan constructies. De belangrijkste daarvan is het woonhuis, van twee verdiepingen met een totale oppervlakte van 220m². Vía een doodlopende straat komt men bij de ingang van het eigendom dat is afgesloten met een grote deur. Op de kavel staan naast het woonhuis een grote garage (die om te bouwen is tot appartement), een sauna, een bar met barbecue, een buiten eetkamer en natuurlijk het prachtige zwembad.

Het huis is gebouwd in midden jaren 90. Op de benedenverdieping bevindt zich de keuken, een ruime eetkamer, de woonkamer, twee slaapkamers en twee badkamers. Op de bovenverdieping bevindt zich één grote ruimte die dienst kan doen als tv/werkkamer maar natuurlijk naar gelang de wens ingericht kan worden. Vanaf de bovenverdieping, met balkon rondom, heeft men prachtig uitzicht op de omgeving en de oceaan. Het huis ligt middenin een kleine oase, een prachtige tuin met allerlei prachtige bloemen en planten, een waar genot om op een van de vele terrassen te zitten en te genieten van al dit natuurschoon.

Het ruime zoutwater zwembad beschikt als vanzelfsprekend over de benodigde pompruimte, ruim terras rondom en een compleet uitgeruste buitenbar/keuken, compleet met geluidsinstallatie. Ook is er een barbecue en een buitentoilet aanwezig.

De watervoorziening is ook prima voor elkaar met twee grote opslagtanks, één voor drinkwater van 8m³ en een tweede tank van 90m³ voor sproeiwater. De tuin is grotendeels aangelegd en is werkelijk prachtig, doet zelfs enigszins botanisch aan. Er lopen ook verschillende wandelpaden door de tuin om van dichtbij van al dit natuurschoon te kunnen genieten.

Eigenlijk is dit object moeilijk met woorden te beschrijven, men dient er te zijn en het te voelen. Neem voor verdere details contact met ons op en dan kunnen wij u nog veel meer details vertellen over dit kleine paradijs.

Woning ID: 10780
Prijs: € 860.000
Bebouwde oppervlakte: 327 m2
Oppervlakte perceel: 4.200 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
verwarming
oceaanzicht
zwembad
omheind terrein
irrigatie systeem
opslagruimte
waterrechten (zie informatie)
internet
garage

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Quinta Valencia

€ 1.100.000
Deze mooie ruime villa is gunstig gelegen op 10 minuten rijden van het pittoreske en historische stadje El Paso en [more]
Deze mooie ruime villa is gunstig gelegen op 10 minuten rijden van het pittoreske en historische stadje El Paso en [more]
64 560 m2full info
admin
  • € 0 tot € 2.000.000