Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Street view
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casa Vida Verde

€ 109.000 VERKOCHT
Voeg toe aan favorieten
3259

VERKOCHT

FRANCESES – VRIJSTAAND HUIS MET SAUNA VOOR DE ULTIEME STILTEZOEKER.

Dit object valt in een compleet andere categorie dan veel andere huizen in ons bestand. Voor de ultieme rustzoeker, die niet terugdeinst voor een ietwat lastige entree maar daar een adembenemend uitzicht en gegarandeerde privacy voor terug krijgt, kan dit object waarschijnlijk ideaal zijn. Het gaat om een groot stuk grond van ca. 23.757m², waarbij de privacy dus absoluut gegarandeerd is. Vanaf deze kavel heeft men een adembenemend uitzicht over de noordkust van La Palma, die wordt gekarakteriseerd door diepe inhammen met grote hoogteverschillen en zijn typische pijnboombossen. Op de kavel staat een huis van ca. 100m², bestaande uit een oud deel van twee verdiepingen en een nieuw aangebouwd deel van één verdieping. Verder is er ook nog een kleine sauna aanwezig, die iets boven het huis is gelegen, alsook een overdekte barbecue. Het object is gelegen in Franceses, één van de grotere dorpen van de gemeente Garafia, die wordt gekenmerkt door zijn wijdverspreid liggende huizen die compleet opgaan in de natuur. Het huis ligt op een hoogte van ca. 600m en op 20 minuten rijden van Barlovento, het dichtstbijzijnde dorp waar men verschillende supermarkten en andere winkels kan vinden. Ook in het dorp Franceses vindt men een kleine dorpssupermarkt, waar men voor de eerste levensbehoeften terecht kan.

Het huis is gebouwd in de jaren zeventig, waarna er nog een uitbreiding is gerealiseerd om tot de huidige woning van ca. 100m² te komen. Op de begane grond bevindt zich een grote opslagruimte die prima dienst kan doen als kamer, hetzij als woonkamer of als slaapkamer. Op de bovenverdieping is de entree in het nieuwe deel, waarbij men beschikt over een ruime woonkeuken, een slaapkamer en een badkamer. Vanuit de woonkeuken heeft men toegang tot de bovenverdieping van het oude deel waar een grote kamer aanwezig is, met de typische kenmerken van de Canarische bouwstijl, vloeren en dakconstructie van tea-hout. Vanuit deze kamer heeft men vanzelfsprekend een adembenemend uitzicht over het lager gelegen Franceses en de oceaan. Iets boven het huis ligt een tweede constructie die is ingericht als sauna en direct aangrenzend daaraan bevindt zich ook nog een overdekte barbecue.

Tevens is er een waterrecht dat geheel vrij is van enige kosten!

Het huis verdient aandacht, aangezien het de laatste tijd leeg heeft gestaan. Maar als men niet terugdeinst voor het betere klus- en verbouwwerk is er absoluut een klein paradijsje te maken van dit heerlijk rustig gelegen huis.

Neem contact voor meer details, dit kan wellicht het stilte-paradijs zijn waar u naar op zoek bent.

Vraagprijs: 119.000 € + 3%

Woning ID: 14209
Prijs: € 109.000 VERKOCHT
Bebouwde oppervlakte: 100 m2
Oppervlakte perceel: 23.757 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
oceaanzicht
opslagruimte
waterrechten (zie informatie)
Canarisch houten dak
  • € 0 tot € 2.000.000