Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casita Mimbreras

€ 90.000
Voeg toe aan favorieten
1102

Las Mimbreras, opknapper in bosrijke omgeving, ideaal ook voor akkerbouwexploitatie.

Dit object ligt in het gebied Las Mimbreras, in de gemeente Garafía, op een paar minuten afstand van het dorp Roque Faro, precies in het midden van de prachtige noordkust van La Palma. Het dorp Llano Negro bevindt zich op een kwartier afstand, waar men o.a. een supermarkt, ijzerwinkel en een tankstation aantreft. De grote stad bevindt zich op ruime afstand, op ca. anderhalf uur rijden.

De kavel van ca. 10.000m² ligt op een hoogte van 1.000m, en is verdeeld over verschillende terrassen die vanwege de vruchtbaarheid van de grond prima geschikt zijn voor het verbouwen van groenten en fruit. Verdeeld over de kavel treft men een vervallen woonhuis (ca. 60m²), een watertank (ca. 15m²) en een authentieke “era” aan waar vroeger met behulp van koeien graan gemalen werden, kortom een klein stukje erfgoed uit lang vervlogen tijden, met alle charmes.

Toegang naar de kavel geschiedt middels een beton-pad tot aan het woonhuis en daarna kan men via verschillende paden verspreid over de kavel de verschillende delen bereiken.

Een locatie, waar geheel naar eigen wens een klein woonhuis gerealiseerd kan worden en waar voldoende ruimte is om een ruime agrarische exploitatie te creëren. Uitbreiding van constructie is niet mogelijk, vanwege de grondclassificatie, de huidige bebouwing mag vanzelfsprekend wel gerestaureerd worden.

Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 90.000 € + 3%

Woning ID: 20334
Prijs: € 90.000
Bebouwde oppervlakte: 75 m2
Oppervlakte perceel: 10.000 m2
  • € 0 tot € 2.000.000