Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casitas la Montañeta

€ 165.000
Voeg toe aan favorieten
316

Montañeta, woonhuis en twee neven constructies met prachtige vergezichten.

  • Gelegen in rustige omgeving boven het dorp Tijarafe.
  • Prachtig panorama uitzicht over de westkust, met de dagelijkse zonsondergang.
  • Twee nevenconstructies die in te richten zijn als appartement.

Dit object ligt in een prima klimaatzone aan de westkant van La Palma, in het gebied genaamd Montañeta, in de gemeente Tijarafe. Dit object ligt op een hoogte van ca. 800m, op slechts 5 min afstand van het dorp Tijarafe, terwijl men binnen een half uur in Los Llanos de Aridane kan zijn. Het klimaat is over het gehele jaar gezien mild en natuurlijk ontbreken de prachtige uitzichten over de oceaan met de dagelijkse zonsondergang niet.

Het hoofdhuis beslaat ca. 40m² en beschikt over twee ruimtes. Een open ruimte waar de keuken, een verblijfsruimte en een slaapruimte een plaats hebben. De andere ruimte is als badkamer ingericht.

Daarnaast zijn er nog twee nevenconstructies achter dit huis staan van respectievelijk 30m² en 18m². Deze nevenconstructies zijn nog niet af en dienen nog voorzien te worden van de nodige afwerking. Dit alles gelegen op een stuk grond van ca. 3.200m². De bestemmingsplannen van de regio geven geen opties te bouwen. Dit houdt dus in dat ook rondom het eigendom de buren geen constructies neer kunnen gaan zetten (behoud van uitzicht). De entree naar de kavel geschiedt over een breed zandpad, die eventueel verhard zou kunnen/moeten worden om deze beter begaanbaar te maken. Een wateraansluiting voor bergwater is al aangelegd, als ook een compleet irrigatiesysteem maar een waterrecht is niet inbegrepen, deze zal onafhankelijk gezocht en aangeschaft dienen te worden (uiteraard helpen wij u daarmee). Tot slot zijn er twee grotten op het terrein aanwezig die iets extra´s toevoegen.

Een authentiek Canarisch woonhuis met twee mogelijke appartementjes, op een mooie locatie met mogelijkheden om een eigen identiteit aan het gehele eigendom te geven.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 165.000 € + 3%

Woning ID: 17473
Prijs: € 165.000
Bebouwde oppervlakte: 88 m2
Oppervlakte perceel: 3.200 m2
Badkamers: 1
oceaanzicht
irrigatie systeem
opslagruimte
gastenaccommodatie
Canarisch houten dak
  • € 0 tot € 2.000.000