Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casitas Los Castros

€ 118.000
Voeg toe aan favorieten
819

Franceses– grote kavel met gecultiveerde terrassen en verschillende constructies met mogelijkheden voor woonhuis en/of appartementen (B&B).

  • Typisch Canarisch constructies (basaltstenen, houten daken en vloeren).
  • Gelegen in een prachtige landelijke omgeving met fenomenaal uitzicht.
  • In te richten voor eigen gebruik of toeristische exploitatie.

Dit object ligt in het buurtschap Franceses, bijna aan het eind van de “Lomo de Los Castros”, een landrug die niet veel lager doodloopt op de steile klifkust van Garafía. Franceses is een klein buurtschap, wijdverspreid over verschillende landruggen die het noorden rijk is. Het dichtstbijzijnde dorp van formaat vindt men in het noordoosten, Barlovento, waar een redelijk aanbod van winkels te vinden is. De hoofdstad Santa Cruz de La Palma bevindt zich op een goed uur rijden. Het object ligt op een hoogte van ca. 350m, en is gelegen in een ideale klimaatzone voor de verbouw van bijvoorbeeld vruchtbomen als papaja, bananen, alsook velerlei groenten en kruiden.

Op de kavel van bijna 6.000m² bevinden zich verschillende Canarische constructies, waarvan er één direct bewoonbaar is (twee verdiepingen tellend), één in proces van complete renovatie, en de laatste twee constructies nog verbouwd kunnen/dienen te worden. De totale bebouwde oppervlakte beslaat bijna 160m². Alle constructies zijn gebouwd met vulkanische stenen, al dan niet gepleisterd en beschikken ook over andere typische details als houten vloeren en dakconstructies. Kortom, de echte liefhebber van erfgoed komt hier volledig aan zijn trekken. Dankzij de oriëntatie van de constructies op het noorden is er vanuit alle vertrekken een prachtig uitzicht op de kloof en de oceaan. Er zijn ook nog een aantal grotten aanwezig die zijn in te richten als opslag of zelfs te verbouwen als extra kamer.

Dankzij de bouwstijl gaat het object compleet op in de landelijke omgeving en de prachtige vergezichten over de steile noordkust van La Palma zijn natuurlijk gegarandeerd. Rondom de verschillende constructies bevindt zich een ruime kavel van bijna 6.000 m², grotendeels met zeer vruchtbare grond waarvan een groot deel ook in gebruik is voor het verbouwen van groente. De kavel is verdeeld in een aantal terrassen op verschillende niveaus en bijna allemaal voorzien van een irrigatiesysteem. Het water komt uit het bassin in La Laguna en geschiedt middels een kraan (met watermeter).

De toegang tot de kavel loopt via het algemene wegennetwerk, een lokale geasfalteerde toegangsweg en tot slot een betonpad (goed begaanbaar voor elke willekeurige auto), die over de landrug naar beneden slingert.

Op zoek naar een object waar complete rust, prachtige omgeving en agrarische activiteiten uw primaire vereisten zijn, dan kan het wellicht interessant zijn dit object eens van dichtbij te gaan bekijken. Ook de vele constructies bieden de mogelijkheid tot het initiëren en bestieren van een “bed & breakfast” object, naast een eigen woonhuis.

Neem contact op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Vraagprijs: 155.000 € + 3%

 

Woning ID: 19308
Prijs: € 118.000
Bebouwde oppervlakte: 160 m2
Oppervlakte perceel: 6.000 m2
oceaanzicht
irrigatie systeem
internet
Canarisch houten dak

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Casita Mimbreras

€ 90.000
Las Mimbreras, opknapper in bosrijke omgeving, ideaal ook voor akkerbouwexploitatie. Dit object ligt in het gebied [more]
Las Mimbreras, opknapper in bosrijke omgeving, ideaal ook voor akkerbouwexploitatie. Dit object ligt in het gebied [more]
75 m2full info
rligter

Casa Los Dragos

€ 180.000
Las Tricias – authentiek huis met mogelijkheden voor toeristische verhuur, omgeven door amandelbomen en drakenbomen [more]
Las Tricias – authentiek huis met mogelijkheden voor toeristische verhuur, omgeven door amandelbomen en drakenbomen [more]
21 89 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000