Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Finca Arecida

€ 90.000
Voeg toe aan favorieten
1058

Arecida, toeristische bouwgrond in zone met ideaal klimaat.

Op zoek naar een toeristische investering, deze toeristische bouwkavel ligt in het lagergelegen deel van het gebied Arecida, in de gemeente Tijarafe, op tien minuten afstand van het gelijknamige dorp, waar alle benodigde diensten te vinden zijn (winkels, dokter, etc.).

De kavel van ca. 4.150 m² ligt op een hoogte van 450m, waar een ideaal klimaat heerst en waar ook het uitzicht over de oceaan (met de dagelijkse zonsondergang) gegarandeerd is. Op geringe afstand bevinden zich de openbare nutsvoorzieningen om het eigendom aan te kunnen sluiten op stroom en water. De kavel kan men bereiken via het openbare wegennet, waarbij het laatste deel loopt via een zandpad, dat zich afscheidt van de Camino El Hoyo en reikt tot aan de kavel. Rust is dan ook gegarandeerd, iets dat door de toeristische natuurliefhebber die op zoek is naar totale rust tijdens zijn of haar vakantie natuurlijk zeer gewaardeerd zal worden.

Een interessante locatie, waar geheel naar eigen wens verschillende vakantiehuisjes op te bouwen zijn, tot een maximum van 10 toeristische bedden, onder voorwaarden dat die in de nieuwe wet voor de kleinere eilanden gespecificeerd worden.

Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 90.000 € + 3%

 

Woning ID: 20293
Prijs: € 90.000
Oppervlakte perceel: 4.150 m2
Slaapkamers: 5
oceaanzicht

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Bouwkavel Tijarafe

€ 280.000
Calabaceras, toeristische bouwgrond met wonderschoon uitzicht en project en licentie voor drie toeristische huizen. [more]
Calabaceras, toeristische bouwgrond met wonderschoon uitzicht en project en licentie voor drie toeristische huizen. [more]
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000