Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Flat in Santa Cruz de La Palma

€ 169.000
Voeg toe aan favorieten
283

SANTA CRUZ – SAN TELMO – CENTRAAL GELEGEN DRIE KAMER FLAT

In de buurt San Telmo, in het hoger gelegen deel van Santa Cruz de La Palma, in de buurt van alle uitvalswegen naar noord, zuid en west La Palma, ligt deze drie kamer flat op de 1e verdieping van een nieuw gebouw (2006), aan de voorzijde grenzend aan de openbare weg. Een ideale plek voor mensen die bijvoorbeeld in Santa Cruz werken, aangezien het centrum van de stad te voet te bereiken is.

Het gebouw is gebouwd in 2006 en het appartement beslaat in totaal ca. 75 m² woonoppervlakte. Het ligt op de eerste verdieping toegankelijk via een trappenhuis en/of lift.

Het woongedeelte bestaat uit een woonkamer, keuken met aansluitend een patio, drie slaapkamers en één badkamer, allemaal voorzien van ramen zodat lichtinval en ventilatie in alle vertrekken gegarandeerd is. De woning is klaar voor de nieuwe bewoner om betrokken te worden, de staat van zowel de constructie als de cosmetische afwerking is prima in orde. De flat wordt gemeubileerd verkocht. Een mooi moderne flat op een centrale locatie.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details.

Woning ID: 22779
Prijs: € 169.000
Bebouwde oppervlakte: 75 m2
Oppervlakte perceel: 75 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
oceaanzicht
internet

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Piso Vista Maritima

€ 230.000
SANTA CRUZ – AVDA MARITIMA – ROYALE FLAT MET ALLERLEI MOGELIJKHEDEN Aan de Avenida Maritima in Santa Cruz de La Pal [more]
SANTA CRUZ – AVDA MARITIMA – ROYALE FLAT MET ALLERLEI MOGELIJKHEDEN Aan de Avenida Maritima in Santa Cruz de La Pal [more]
52 230 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000