Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Huis centrum Los Llanos

€ 170.000
Voeg toe aan favorieten
428

Stadshuis met ruime kavel voor verbouwen van groente en fruit.

Dit object kan met recht uniek genoemd worden. Het gaat om een kavel van 775m², middenin in het stedelijk gebied van de stad Los Llanos de Aridane, op een een hoogte van 300m.

De voor stedelijke begrippen ruime kavel biedt plaats aan een grote woning die bestaat uit twee aaneengeschakelde delen, met een totale bebouwde oppervlakte van ca. 153m². De kavel is verdeeld over een aantal verschillende niveaus, waarbij het overgrote deel in gebruik is als moestuin.

De ingang ligt aan de Calle Teoboldo Power, vanwaar men via een openbare voetgangersentree toegang verkrijgt tot het eigendom. Direct bij de entree van de kavel treft men aan de linkerkant het woonhuis aan. Het overgrote deel van de kavel bevindt zich aan de rechtzijde, verdeeld in verschillende terrassen. Op de kavel bevinden zich verder nog een drietal constructies die in gebruik zijn voor opslag van tuingereedschap, pompinstallatie voor het sproeiwater, etc. Deze bijgebouwen hebben een oppervlakte varierend van 3m² tot 15m². Tot slot zijn er ook twee watertanks (9 en 10m²) beschikbaar voor de opslag van agrarisch water.

Bij binnenkomst treft men een langwerpige serre die achtereenvolgens toegang geeft tot twee slaapkamers, een kleine gang, en aan het eind de woonkamer met aansluitend de keuken. Naast de keuken is nog een derde slaapkamer en een badkamer aanwezig.

Het overgrote deel van de kavel is in gebruik als moestuin, waar producten als aardappels, pompoenen en verschillende vruchtbomen geplant zijn. Met behulp van de twee watertanks (één aan de noordzijde en één in het midden van het eigendom) kan degehele tuin voorzien worden van irrigatiewater.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Woning ID: 19235
Prijs: € 170.000
Bebouwde oppervlakte: 153 m2
Oppervlakte perceel: 775 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
  • € 0 tot € 2.000.000