Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Lomada Grande

€ 249.000
Voeg toe aan favorieten
895

Las Tricias – Lomada Grande, enorm eigendom met ruime toeristische mogelijkheden.

Een object voor een toeristische investering en de mogelijkheid tot het verbouwen van een bestaande constructie tot woonhuis. Deze kavel ligt in het gebied onder het buurtschap Las Tricias, in complete rust en met prachtig uitzicht over de oceaan. Het dorp Puntagorda ligt op tien minuten afstand, waar alle benodigde diensten te vinden zijn (winkels, dokter, benzinepomp, etc.). De grote stad Los Llanos ligt op een uur rijden, Santa Cruz de La Palma en de luchthaven op ca. anderhalf uur.

De kavel beslaat in totaal ca. 100.000m², verdeeld over verschillende kadastrale percelen. Op één van de percelen staat een oude constructie van ca. 50m² die herbouwd kan worden tot woonhuis. Er bestaat de mogelijkheid deze constructie gedeeltelijk uit te breiden om de noodzakelijke voorzieningen te garanderen (meer exacte informatie omtrent de uitbreiding is op aanvraag beschikbaar). Naast het huis is er ook nog een watertank voor de opslag van mogelijk galerij-water voor bewatering van mogelijke plantages die aangelegd kunnen worden.

Het gebied karakteriseert zich als zeer rustig, natuurlijk en geen buren in de directe nabijheid. De kavels worden direct ontsloten via de lokale weg tussen Las Tricias en Santo Domingo.

Een uitdagend object voor de creatieve klant, waar geheel naar eigen wens een klein vakantiepark met veel vrije ruimte op gebouwd kan worden.

Neem contact op voor meer details of een bezoek. 

Vraagprijs: 249.000 € + 3%

Woning ID: 20711
Prijs: € 249.000
Bebouwde oppervlakte: 50 m2
Oppervlakte perceel: 100.000 m2
oceaanzicht
  • € 0 tot € 2.000.000